"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, April 13, 2011

Gambar Nureen masa baby..^_^

Tengah selongkar kt pc nie..tetiba nampak gambar2 Nureen nie..
Dia mmg nmpak mcm bb boy..
Owg cakap, kalau anak first mcm boy, mybe second leh dpt bb boy..wallahhualam..

 see..macam bb boy kan!



 hari kedua after di lahirkan..suka this pic..^_^
Dan ini..bila dh besar n byk kerenah..aperpon Ummie dan Abah sayang kamu..

20 comments:

alyyani said...

lain muka nureen masa baby. tp hidung tajam tu maintain. betul selalu dgr org cakap kalau skang, kalau nampak muka baby tu mcm boy / girl next baby dpt lah. tp aku kan, niadel 2-2 mmg muka mcm boy. hehehe...

ieda said...

cutenya nureen .. budak2 time kecik2 memang cumei kan .. windu time mereka kecik2 nie :)

SyaNa said...

comel!!!
ekk rindu bau baby ke??
ehem ehemmm
hahaa

julietdeyellow said...

hehehe..mcm anak2 aku gak laa.. time bby mcm boy..maybe sbb dok teringin boy kot..ekekkeke...

neway..they were so cute kann!

luv u nureen...muah!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tapi i suka rmbut nureen yg skrg hihi..lg comel..
muka sgt beza masa baby..;)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tapi i suka rmbut nureen yg skrg hihi..lg comel..
muka sgt beza masa baby..;)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tapi i suka rmbut nureen yg skrg hihi..lg comel..
muka sgt beza masa baby..;)

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

comelnyer...sweet jer dier...

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

comelnyer dier..

Ciklinn said...

alololo comellnyer.....paling geran tang idung mancung terletak tu..... haits rasa nak u tarik2 ja

MrS. F!zA said...

muka nureen macam abah kan..ke mcm ummie?hihi

*suka dgn senyuman nureen!

NM02 said...

haah.. masa kecik mcm boy

[-suziey-] said...

weee comel giler nureen..dr kecik smpai beso..dh beso nmpk cheeky..hiks..

pst..aah teknik tu utk nmpkkan color background..klu ade object mmg jadi gelap ler object..hehe..haih jenuh nk setting kan..:p
adeii aku bz giler ni..dlm tender evaluation semapt jengah blog ko..adeii..miss story

Zue AnnaLeeya said...

nureen masa beby, sejibik mcm abahnyer yer... comei....

Cik Wanie Ghani said...

alolololo,
comeynyer dier masa kecik,
skg nie bertambah comey,
tapi tuelah,
blum berkesempatan nak jumpa lagi kan,
sedeyyy:(

Nana said...

tu la nye
anak2 kita ni
dah beso
banyak nau kerenah dia
damia pon gitu

Farra Dhelina said...

hehe muka tak berubah lah..blh tau tu nureen hehe

mama tisya said...

lain muka nureen time bb...nmpk mcm boy..rindu bau bb kn

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kejap je dah besaq kan, ada sikit2 la muka time kecik dengan dah besaq ni, tapi nureen ni kita tengok cam seorang yang happy go lucky je, banyak gambo dia yang tengah ketawa

Nad @ MamaZakwan said...

camne bleh tak perasan entry ni, huhu
a'ah la, mcm bb boy..
insya-Allah, 2nd baby dpt boy kot, heheh