"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, April 7, 2011

Macam2 Gelagat Manusia..

Continue Outing ritu....
Eskrem strawberry & Happy Meal pon sudah...
Makan Laksa pon sudah...
So jalan2 cuci mata tgk gelagat  manusia..
Kira Halal lah yer kalau2 ada wajah2 yg di kenali kat sini...hihihi


 Seyess..pantang woo nmpak org jual mcm nie..kalau boleh nk elakkan dari Nureen!Aduyaiii...



Nampak sgt ku x der kerja kan!..ada ku kisah!hihihi...

10 comments:

SyaNa said...

cantik2 gambar nye
wey bleh buat poskad
hahaa

Zue AnnaLeeya said...

same la... klu ader org jual menan kt tepi2 gitu, cepat2 wat larikan airel... xnak bg nmpak.. hehehe...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

darlingkuuuuu...wah baru dpt mengonlinekan diri ni yang..

rajin okeh amik gmbr org..gbr i bile nak mik ni hihihi..

NM02 said...

gambar last tu sangat nyaman

ALoNa CintamaniszLite said...

dh lama tak jalan2 kat penang. Mgkn kena gi menginap semalaman kat sana utk merasai kemeriahan penang di waktu malam..huhu..

mummy_ayu said...

memang cun pic2 tu..sama ngan ayu, kalu nampak org jual2 mcm tu, memang akan tarik ian & iris ke tempat lain....

Farra Dhelina said...

haha ye lah leh buat poskad! hehe

MommyAgharr said...

Hi Gieyana, .Nasib baik x de gmbar org tgh korek idung..hihi.Lepas ni org penang kna ready control cun. Ada photographer tegar tgh amik gmbar.hehe

Nana said...

padang kota..rindu laksa dia hehe

Naimah SiDiK said...

g: sama la ngan aku nak kena aim btul2 kalau jalan skit.. susah nampak mainan bagai.. karang lain plak jdnyaa.. huhu x dapat 1 hal plak timbul.. huhu last2 TERBELI jgak leee....