"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, April 4, 2011

Outing ~ Part 1...

Sila cuci mata yer ngan picture semua nie..^_^

 pakai selipar jer bebs! kahh kahh kahhh...






Apa yg we all dapat:-


^_^ Part of Nureen learning process, mengenal alam sekitar, hidupan kt bumi nie samada yg hidup atau tidak..Dapatlah Nureen berlari2 dgn riang-rianya padahal masa sampai sini dia tgh nyenyak tido!so kasi peluang kat parent dia bergediks!

^_^ Part of Our love treatment, aktiviti riadah yg sangat best daripada terperuk kat umah dan asyik nk 'zzzzzzzzzz' jer!

^_^ Hubungan we all makin erat dgn adanya aktiviti riadah nie bersama2 walaupon time nie aku tgh terbayangkan eskrem Strawberry kt McD tue! perghhh heaven!

^_^ Treatment of love....love da moments....Part 2, coming soon....

13 comments:

Ummi Eisya&Amani said...

cung ar..slim je ummi nureen ni..jealous i..

Mama Zharfan said...

pics semua cun

me beli DSLR sony ajer sbb tu jer yg paling mampu beli ;)

JOM vote MZ kalau sudi!

yunz_02 said...

pic terbaekk la beb.. cek dh gatai kaki nk jejak penang nihh.. tpt lawo2.. :D

[-suziey-] said...

cantik wei gbr building tu..unik! :) bila ade aktiviti santai mmg mengeratkan hub kan..
bersih dh mata aku cuci dgn gbr2 ko ni..ekkeke;D

ieda said...

wah2 .. cantik2 pic nie dik .. ermm gie nie makin slim melim akak tgk .. jeles tauuu :)

Gieyana said...

Suziey

hahaha..hb shoot tue...nnt part 2 ada lg gmbar awan yg best..ko leh cuci mata lg..kekekek

betui2..sgt best kan bila beriadah cmni..:D

Gieyana said...

Ummie Eisya

macih2..ku nk gemuk2 sket nie tp x naik2 ar..aduyaiii..

zura@iwan said...

sure kt bt ferenghi ni kan...aku klmrin pon mai sini..tp gi majlis tunang je....siggh masjid terapung tu je....

smlm dh le pns dlm umah knuri tu...nk lepak bt ferenghi pns gk..huhu...

Gieyana said...

mama Zharfan

tenkiu..ur pic pon cantik..:D

owhh ic..byk gak member ku pakai sony..:D..sm jer actually pic dier..cuma cara nk kendalikannyer jer bbeza sket kan..:D

Gieyana said...

Yunz

macih2...mai lah penang..leh kita pakat2 posing..hihihi

Gieyana said...

kak Ieda

sm jer kak..x dpt nk gemuk2 nie wlaupona makan byk! Aduyaiii...

Gieyana said...

zuraiwan

bukan kt Batu Feringgi nie..hihihi..Ooo ya ker? Mmg panas pon kan..

puterinuraqiliah said...

cantik!!!! heheh..follow here from blog pinky momma!