"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, April 12, 2011

Ronda2..Jalan2..Terhenti Di Home Decorasi..

Owhh bukan hanya gilerkan photography..cuci2 mata lihat gambar2 yg cantik dan unik..

Ku gilerkan Home deco juga! Sapa kata kena keluarkan RM yg byk kalau nk buat transformasi nie??
Alaa..janji murah dan nmpak elegan..itu sudah memadai..

Ku ronda2 jer tadi n jumpa blog Aty..just jd dia nyer follower hari nie! kenal from blog Nad ~Pinky Momma lagi! owhh promote2 di sini..hihi...

Lama aku bertapa kat blog dia Aty..cuci mata ngan home deco dia! cantik!
Paling suka dengan langsir dier! corak dier cantik siut! Suka aii taw!..

 So kat sini daku telah verangan..andaikata ler ada RM dan dapat deco2 lagi nih..:P

 Lawa kan bathroom nie..aku mmg addicted to this colour..
 perghh..orangee..confirm sayang nk guna nih..:D
 Dapur nie cantik gak...minat ngan design tile kecik2 tue..nnt leh design camni kalau2 nk extend dapur n jadikan wet kitchen..
Lawa bedroom dier kan!..mcm2 pic lah kalau google..

Seyess..suka giler kalau x dpt beli but cuci2 mata pon jadi lah!..uols suka tak?


14 comments:

CT said...

Bagus2 akk sokong bab deko2 ni...yes i like....:)

aTy _faRed~ said...

waahhh.. cantik2.. suker bedroom deco tu...:)

mamaRIFQY said...

na sukeee!!heheheee

***gie: tq yaa!! patut ponn tak boleh buat selama iniii! adusss!! lame gile dah nak tukar layout..tapi asyik tak boleh je..ingatkan laptop punye hal,,tapi rupenya daku yang cetek ilmuu..hehhehheee

dah boleh daaaa buat..nak usaha cr template!!

ibu_Arifa said...

perghh..kak Gieyana..cantik sangat2 ni..sayang lah pulak nak guna hihihi..wat tempat ambik gambar jer kot nnt nih :P

ibuayahdamia said...

wajib lah suka!!!!!!!!!!!!
memang suka tgk design2 terkini...home deco memang best..
tadi baru balik survey2 kat kedai perabot..memang banyak berkenan...tapi bila fikirkan semua kelengkapan dah cukup kat rumah..mana nak buang semua ni kalau beli baru...huhu.

apa2 pun tadi sempat beli display kabinet dan rak kasut baru...hooyay!!alamak..terlebih sudaaaa...

mamalieyna said...

ofcoz suka gilaa.....cun sesangat ~ teruja! ...kalau lah tu umah sndiri, dok umah jerlah, tak kuar pun takpa..ekeke..tp skrg cuci mata jerlah dulu..huu~

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

owh darling..x ku sangka kamu pn suka deco2 ;)

sejiwa la kite..kalaer bathroom tu pojaan ati ku huhu

Ummi Eisya&Amani said...

suka..suka..suka yang deco no 1 tu..klu umah aku mcm tu,rasa nak masuk bilik air je lah..bila la nak dpt mcm ni..eh,tapi dah syukur dengan rezeki yang ada ni..Alhamdulillah..

*∽ IZAN ∽* said...

kalau poket berkepuk memang besttt leh deco2 cam nih uhuhuhu!

nora said...

deco bathroom tu mmg cantik..color dia mmg perghhh!!!andaikata gie ade rezeki decocam tuh...jemput le we all ye..kui2x..

Nana said...

kan bez
klw umah aku mcm gitu heee

My Name is Mar said...

I'm very addicted to do interior design..
Even i'm involving in accounting, but just love to design n deco the house..
However, since tak ada rumah sendiri lagi,..
Xboleh nak deco lebih-lebih cz selera sendiri tak sama dengan selera parents..

SueZ said...

best kan leh wat deco..saya nak wat dari dulu tapi sokongan dr mr husband tak der..kecewa...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita suka yang pink tu, kalo mandi tu nikmat sungguh la mau berjam2 dalam bilik air