"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, April 4, 2011

Saya sudah Besar!!

 Owhh sayang...Ummie tahu kamu mmg sudah besar!
Cleaver! Kalau Ummie besarkan sket sound system Ummie sure kamu tanya...
"Ummie Marah ker?"
Then
Ummie cakap....
"Tak..Ummie tak Marah!"
Tapi bila Ummie besarkan sket sound system Ummie kat Abah..
Sure kamu cakap..
" Ummie..Janganlah marahkan Abah..Abah Baik!"
Nehi...Nehi..Ummie mana boleh marahkan Abah..Ummie sayangggggg tawww!
Hihihihi...
Paling kelakar bila kamu gigih nak galas beg Powerpuff girl nie..sure kamu cakap...
Nureen sudah besar!...Sabar jer...

Ummie..posing macam nie ker? hihihi..ni ler dialog dier time nie...^_^

9 comments:

MrS. F!zA said...

hiks..pndai nureen tgur ummie..cute!!

zamdotcom said...

alahai..comelnya..

p/s: tgh mkn cekodok

Nad @ MamaZakwan said...

besar dah anak kak gie :)

ea_aru said...

makin besar makin pandai berkata-kata...so sweet

Ummi Eisya&Amani said...

tomei2 tul kamu nureen..eh,nureen mintak la adik lak..hahahaaa....tetttt

[-suziey-] said...

hehehe bijak btl yek..klu marah pn bole xjadi nk marah klu nureen ckp cenggitu..hikssss

zura@iwan said...

dh bsr dh anak ummie ni ye...then pandai buat lawak..hahaha..

afdni said...

chomeellllllllnyer nureen.. mmg dah besoorrr tau umi!!!

Gieyana said...

Ummie Eisya

tenkiu2..ur princess pon comeyy taw!
In da making la Auntie tp x menjadi2 nie..kakakaka