"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, April 19, 2011

Sedikit Transformasi Decorasi jam kt rumahku..

Sabar jer kan! Title boleh blah! kah kah...Siap sempat buat sedikit transformasi lagi..Ku rasa kelabu asap bila jam tue kaler putih n dinding kaler light purple..dah ler ku rabun! so ku adjust2 sket..so jadi macam nie!

 bendalah hitam tue ku beli kt SSF..Rm 40 lebeyy kot without less rasanya! dapat 50% psl dpt birthday voucher Feb lepas..igt nk beli chandelier but budget ciput!kekeke..
So dari jauh..nmpak ler sket jam comel aku tue..kalau idak mmg aku x nmpak! kena pakai mata spare..kekeke..

^_^ Kualiti gambar so so jer..mls nk guna lampu kunang2 tue..kah kah..

19 comments:

Ummi Eisya&Amani said...

cun..cun..tapi klu daku pun still tak nampak ni..kena pakai mata bantuan gak..hihii

ea_aru said...

cantik....

myaishahhafiz said...

cantik warna cat rumah u

SyaNa said...

atleast blk umah ko dpt gak deco2 umah kan
cantik transformasi ko buat

alyyani said...

jam tu sgt cool!

Ummi Hanie said...

cantek le deco tu kak Gie ..
owh,akk peminat SSF yer..kami plak member KK Deco tu...mmg suke beli yg discount2 nyer...hehe

wantie said...

hohoho.. memang contra warna dia. aku kat sini pun nampak dengan jelas.

ieda said...

cantik2 .. pandai gie gayakan :)

zura@iwan said...

aku pon nk cari mende hitam tu kt ssf, ada byk design tak selain cm tu?

Gieyana said...

Ummie Eisya

hahha..sabar jer ko psl sm nganku..kekeke..kalau idak mmg aku nkkan jam yg kaler itam..but hb bkenan kaler nie..so rembt jer la..then rs tenggelam lak ngn kaler dinding psl akukan rabn..so taruk bendalah nie lah..hihihi

Gieyana said...

Ea

thks..

Gieyana said...

myaishahafiz

thks yer..combination my feveret n hubby's feveret kaler..:D

Gieyana said...

Syana

a'aa..adjust mn2 yg ku rs nk adjust..try n error gitew...

Gieyana said...

alyyani

thks yer..hb yg pilih nie..psl rmbang mata kt kedai tue..adeeii..:D

Gieyana said...

Ummie Hanie

A'aa..suka g sn n cuci2 mata but confirm ter8eli gak brg..adeeii..thks yer..:D

Gieyana said...

wantie

hahha..sabar jer kot..tue ar..kalau idak senada ngan dinding jer...

Gieyana said...

ieda

thks..alaa biasa jer kak..:D

Gieyana said...

zura@iwan

kt Jusco pon ada gak cuma limited jer..kt SSF da 2 design jer kot rsnya..g ar cari...:D

InaAchik said...

mmg cantik lah beb!