"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, April 27, 2011

Syukur...Exam dah tamat!

Yahoo...x payah nk google2 utk dapatkan information psl subject2 study! cuma tinggal 1 paper utk semester depan! aku select Retail Management! actually dh tepu dh nk pilih subject! igt nk amik Latihan industry..but aku abaikan psl sure majikan aku x nak share certain2 brg kt opis tue kan especially psl payroll! huks!

Then aku ingat nk amik Logistics Management! x ter ambil jugak!hahahahaxx..lastly terpaksa accept subject Retail Management! Lepas nie boleh sopping smpai lebam nok! kah kahh...:P

So sekarang boleh bergigam bak kata PinkyMomma...first time ku dgr nok! kah kah..:P..ku suka terjah blog dier taw!lalalala...

Aku tgh decide2 nk ajak Mr Daddy pegi berfoya2..hurmss..kalau g Pulau Payar pon mcm sound interesting kan! naik Speed Catamaran ke sana..a day trip dari Penang..bertolak pukul 7.30 pagi dari Jetty Penang..then dari Pulau Payar ke sini jam 4.30ptg...think..think..think!...
 
Then ingat nk bercuti2 gak..tp mcm masa tak mengizinkan jer..tak per..tak per..verangan dulu kan! x salah psl x kena bayar pong!kah kah..:P

Posing2 sempoi masa ke Genting last year! Miss this place..:)


10 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

mak pun suka singgah singgah sini nok..ahahaha
suka tgk gbr2 kt sini..
nak pakai dslr lom ada rzeki lg..
numpang eppy yg kawan2 nye pun jadik ler ;p

Gieyana said...

Pinky Momma

Mak pong suka terjah blog kamu nok..tp kalau time keja x dpt nk cover sume entry nok!..kah kah..:P

aperpon kamu kreatif..suker3x...

Ummi Eisya&Amani said...

kita pun dok terpikir nak cuti 1 malasyia ni..tapi entah la bila..cuti tak de..waaa..

MrS. F!zA said...

hukhuk..cntik color ngan header tu di bla dh di touch up sikit..

*blh berpoya sakan la ngn mr hubby tk yah pning2 study ..hikhik

mamalieyna said...

waaa happy berganda la exam dh tamat~ hope semuanya success~ ^_^

MataHati @ MH said...

alhamdulillah dah berjaya tempuhi exam..
cepat2 plan cuti2 malaysia..

Ummi Hanie said...

wahh..best tu jenjalan naik catamarn youuu....

akk bitau le mane lg nk jenjalan penang ni..hanie xtau sgt...hasben pun xbrape tau..jarng2 pun seberang ke pulau

Gieyana said...

Ummie Hanie

hahaha..verangan jer nih..x tau dpt g ker idak..kah kah..

Owhh..mcm2 da kt Island nie..slalunya akak suka lepak kt pdg kota, kt tmn bunga n kt beach lah..yg len2 tue jrg skali..:D

♥MiZz-siHa♥ said...

dah blh berpoya2 bnyk dah..hehehe..
xyah nak pikir pasal study..
xpenah dgr la pasal pulau payar tu..1st time dgr

ALoNa CintamaniszLite said...

Wah..kalo ada rezeki..pi ler korang ke pulau payar tu. Amek gambo lawa2 cantik ye..taruk ler byk sket kat blog ni. Simpan je wat pe..hehe..
leh ler akak ni nompang2 tgk psl tak penah gi jgk kat sana..ngee