"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, April 19, 2011

Teresak2 Nureen nak balik Kampung...

Jumaat, 15th April 2011 ~ Siang hari Ummie kesedihan psl story nie..Then balik kerja...si comel lak! mmg this week berkali2 dier ajak nak balik "umah kita"..Then nak main2 dengan Afiq dan Achik Kecik katanya...Sabar jer!Planning mmg x nak balik psl this month end insyaallah nk balik lagi..Mr Hubby pandang padaku dan Aku pandang Mr Hubby! Serba salah nk bagi kata  putus psl hubby ada hal Ahad tue kt Penang! Then hubby cakap, nasib baik duduk kat Penang! Kalau KL, jenuh lah nk tekan balik Kedah..So jeling-jeling, pandang-pandang, we all decide fullfilled kan permintaan princess nie! Melompat2 keriangan bebenor Nureen!...

 mmg sangat2 seronok Nureen..see, siap menari2 kt atas meja! (abaikan tuala yg interframe tu yer)selalunya kalau balik ke Kedah, we all mmg bertapa kt umah sendiri, then br ler bertapa kt umah mak ku..senang sket kan psl slalunya smpai tgh2 mlm!..
 No wonder nak sgt Nureen balik sana..leh berguling2 dengan jayanya..sabar jer kan!
 Ini pokok Plumeria yg ku tanam on 27th March lepas..mmg masa beli ritu dh ada tunas2 nak berbunga..so balik kali nie dh berbunga dengan jayanya..suka2x..
 Macam biasa..mena semua nie mmg di angkut dari Penang...
 Ni juga salah satu sebabnya nk balik sana..leh berjemur sakan bebs!

16 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

enjoynye nureen balik kg..siap bw mainan lg..hihihi ;)

MrS. F!zA said...

hihihi dah pandai mintak balik kpg..nsib dekat kan..kalo jejauh cm kami haru dibuatnya..tk ditunaikan rsa xsedap sbb permintaan anak kan.

Cik Wanie Ghani said...

amboi sukanya si Nureen nie yer,
bila dpt blk ke rumah Kedah,
hihihihi

mamalieyna said...

waaah si kecik pandai buat permintaan ye..seb baik penang - kedah..kalau KL ni..wooo...harus jugak ada budak merajuk sbb tokleh balik kg..ngee..

happy sgt la nureen tu~

mama tisya said...

uiks nureen menari atas meja sronok dpt blk kg ye

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sama cam balqis la, asal weekend kalo tak pi mana mesti ajak balik rumah atok, beria2 nak balik kesian plak tengok sebab selalu kalo kat rumah atok ramai yang melayan, gie kita nak email gambo nak soh wat header leh ke?email gie ape ek?

Nad @ MamaZakwan said...

comelnya nureen! :)
naseb baik bukan dok kl, kalu tak jenuh la! :)

NM02 said...

nureen mcm wat konsert dok atas meja tu

♥MiZz-siHa♥ said...

amboi anak dara tu..minum susu gaya seksi la..hehehe

atty's said...

kan main lagi nureen sonok sgt dia ye..

♥MAMASYAZA♥ said...

balik umah kedah, kat mana tu...???

Gieyana said...

MamaSyaza

kita kt Kuala Nerang jer...

SyaNa said...

dia puas dpt main pasir kot
dpt guling2 atas tanah

wantie said...

time balik kampung memang seronok!!!!! rasa mcm cuti tu singkat sesangat.

zura@iwan said...

aku n iwan pon kalu nk relax2 hari miggu je...mau terjah umah sp tu..best je....

laman umah hg tu...ok gk tumbuh rumput elok noh....umah aku...adeii la...

Gieyana said...

Zura@iwan

tue ar kan..mmg nk relax2 jer kalau weekend..best..

Owhh rumput tue kt laman depan tue...tnm rumput kapet amik kat umah makngah aku..tp bkn yg juai kt kedai tue..yg nie tahan lasak sket...