"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, April 9, 2011

* weekend yg bosan! x reti reti nak jengah?


Tgh online seketika sementara menunggu Mr Hubby pulang...
So,
Nampak nie kat blog PinkyMomma..
Apa Kata PinkyMomma...

Simple je..
khas utk my FOLLOWERS ;)
letak banner di bawah di entry anda


tajuk: weekend yg bosan! x reti reti nak jengah?
nyatakan nape anda bosan..dah itu jer!

Owhh...saya tgh bosan nie..bosan menunggu..Hari ini adalah hari yg paling excited bagi saya...nak bawa gedabak a.k.a Dslr tue keluar..tgk lokasi rahsia..khas utk saya, Mr Hubby dan Nureen...Katanya pukul 3.00ptg baru pulang but sekarang dah 3.00 lebih belum pulang...
Owhh..bosan..bosan...
Nureen pula tgh gigih mengexplorekan mainannya kat dalam store tue..sure daku bosan nk mengemasnya nnt...
lihat..ini yg sedang di lakukan oleh Nureen..malas nk gunakan lampu kunang2 tue..so pic nmpak so..so jer!

Lepas tue...tambah bosan pasal makan ikut suka hati jer...apa saja yg ada belasah jer! td hantar Nureen kt umah baby sitter psl ku ada hal nk settle...so bila Nureen dh ada kt rumah nie, kurang ler sket kebosanan tue but....no idea nk tulis lah! mental block tetiba!
Pastu..saya yg dah bosan dgn layout blog saya nie, dengan penuh bosannya...tukar layout lain..kasi putih bersih....


Owhh..Bosan2 menunggu...Harap2 cepatlah Mr Hubby sampai...
Excited nih!..hopefully uols x bosan macam saya yer!

13 comments:

Farra Dhelina said...

sy pun..sama..suka putih bersihh.hehehe..

byknya kete nureen! pjm aunt satu!

Amyna said...

wahh! walaupun bosan akak masih lagi boleh buat semua tu..syabas!! myna nih nak keluar umah pun malas.. kat luar tu hujan.. lebat sangat.

Mista Bobo, Mr.A dah cuci & polish cantik2 nak tinggal 1 minggu.. sayang pula nak bawa keluar... hahaha! so selamat membosankan diri di rumah.. wehooo~~

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

huhu betulnye bosan ni ;)
sabar2..sat g dia smpai la tu yang..

owh bergigam lg? jeles nih ;)
nnt i review ye gorjes..tungguuu

mamalieyna said...

huu~ ini contest ke apa..hehe..

bosan ni kalau bab2 menunggu..hu~

waa ada photoshoot ke..best nye..lalalala..happy weekends..

Gieyana said...

Farra

betui2..akak pon suka gak..bersih jer kan..:D
nnt boring tukar lg k..

Boleh2 ajer Auntie..:D

Gieyana said...

Myna

hihiih..kt sini cerah n cuaca panas sket..ada hal nih..tue yg kena keluar gak tue..kekeke

ooo..sm ar akak dh cucilan kekasih gelapku tue..nasib baik cuaca cerah..:D..u too k..selamat membosankan diri k..:D

Gieyana said...

Pinky Momma

hahah..betui2..sgt2 bosan menunggu taw! Hihihi

hahaha..buang tebiat skali-skala kan..:D

Gieyana said...

Mamalieyna

hahaha..contest bosan2 kot..ku pon x tau ini contest ker tidak..rsnya mcm just sharing kebosanan yg melanda utk hari ini..kekekekek

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun sedikit bosan ari ni, asik ngadap tv, pastu terlelap depan tv, panas terik kat luar, nak kluar pun malas

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

gieyana darling..entry utk kamu ;)

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/rupanya-dia-sudah-berpunya-melepas.html

atty's said...

kty pun tgh bosan..duk sorg2 kat opis

*∽ IZAN ∽* said...

putih nampak bersihh!!!
wahhh.. izan jugak tak tukar2 hatta header sekalipun uhuhuuu

MamaRifqy said...

nape ntah ngan laptop na..bahagian nak ubah template..yang setting design template tuh..tak kuar2! na mmg tak pahamm..laptop ni..bwk mslh sungguh!!

gune laptop lain..design tuh kuar jeee!!

mesti gie tak pahamm kan??