"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, May 17, 2011

Botanical Garden, Penang ~ Family Photo

Assalamualaikum...

Dapat juga merakamkan detik2 kegembiraan semasa berada di sini..Tapi sebelum tue..Sgt2 rindukan kenangan indah kt Entry nie:---> Penang With Love ~ Da Botanical Garden… . First time jumpa family FazilZura dan cousinnya bersama ngan Zuraiwan . Rasa macam lama jer kenal Fazilzura padahal kenal dari alam maya nie kan..:)

So kali nie we all datang sini lagi, Nureen sangatlah teruja psl dpt berlari dengan bebasnya! Baju yg di pakainya basah dek kerana peluh. Aperpon kenangan nie mmg sgt2 indah! Meh layan photo family Gieyana lg yer..x der la photo2 romantik pong! karang owg muntah hijo lak!har har har..:P

 Berposing2 bersama mmg indahkan!
 Candid again!

 Ntah apa2 ntah nie..kui kui..:)
 Opss..Nureen nmpak spender!hihihi...:P
 Love this!
 Nureen nie mmg susah nk suh berposing..nie nk berlari ler nih!hihi

^_^ Suka lepak kat sini gak kalau free..nak balik kg malas ler plak although kt Kedah --> Penang dekat jer!

17 comments:

MrS. F!zA said...

hubby mu spoting nok! suka posing..ekekek

Cik Wanie Ghani said...

bestnya tgk pic2 tue,
rasa bahagia sgt2 kan....

hihihihihi

:)

♥MAMASYAZA♥ said...

lama tak kesana, ingat lagi kecik2 dulu, tok umi n tok ayah slalu bwk akak ke sana

ieda said...

sweetnya dikkkk
nak jugak amik pic2 mcm nie ..
ade je dslr tapi x der otg nak tolong amik kann huhuh

suke 2nd last pic tuu :)

e.l.i.z.@ said...

wahh nureen pun ada spek

*kalu mak nye pakai skirt, duk cenggitu pun leh nampak spender gak :P

Mama Zharfan said...

nice pics!!!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sweetnye..Nice pic... :)

Ummi Eisya&Amani said...

phewitt..cantik la picas tu semua..suka..suka..


eh,berwajah baru ke umah ni..

fazilzura said...

YEEEEEEEEEEEE BETUI TU ... kenangan terindah di PENANG .. mmg sgt windukan kenangan itu . Hrp2 ado le rezeki nk jmp ulos lg..

* mmg besh kan lepak2 situ, santai jek...

mummy_ayu said...

bestnya..semua pic pun cun..romantik..happy..ceria...
suka2..

CuTeMiUt78 said...

wah... menarik... tertarik gitu... santai2 besama family tercinta.. amat indah kan

el said...

makin lama makin cun lak gambar2 ko skrg..mayb back ground yg baru ni (black) yg buat gambar ko sgt2 menonjol aiii likeeee

p/s: rs nak beli dslr le plak

YAYA AZURA said...

salam kenal dari ibu wafiq..
cantik semua pic2 tu..natural je...

PinKy MoMMa said...

gbr tongkat dagu tu yg paling cuteeeee!!!

co cweet..nureen paling gigam skali ahahahaha ^_^

caya la nureen..tongkat dagu paling comel!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

sporting betul hubby gie,shantek semua gambo i like it

mama rifQy said...

shantek gambarrrrr!!!!

[-suziey-] said...

nice shoot babe!! jom shooting wei..tp june ni mcm xfree..huhu..hubby aku mcm ajk balik kampung sbb ade kenduri..n sedara aku dr singapore mai KL..so nk bw depa jln2 plak..adeii..susah jgk nk cari timing yek..tp shooting kt CH tu mmg best..dingin2 gitu..hehe..
xpe nnti daku roger2 ok..

pst..dpt dh 'brg' yg aku pos tu?