"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, May 31, 2011

COACH!

Verangan! Nk dapatkan Coach yg original satu kt Sini! Tapi x mampu nok! Setakat cuci2 mata boleh lah!Hihihi...

Motif ke jln2 kt Mall nie..Sudah terpikat giler utk dptkan MAC nyer product! my wishlist bg bulan nie...:P..Sanggup ai simpan duit utk beli compact powder nie tau!

Member cakap kt I-Avenue Mall nie ada..tp cari punya cari, x jumpa! Mana nk jumpa, Mall almost nk tutup baru smpai nok! pastu..berfoya jer la smbil bersnap2 di sini...:P


^_^ Harus ku pujuk rayu Mr Hubby utk ker Gurney lak lah! Owhh MAC..tunggu..nnt aku nk menabung!
^_^ Pic shaking psl kedua2 makhluk nie gigih nk berlari2..kekeke..:P
^_^ Lama giler x menabung kt kedai2 camni..dedulu masa barchelor boleh la..skrg dh x boleh berfoya2 sgt dah..

16 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

Betul tuu.. sekarang ni kena byk berjimat cermatt.. byk kena tahan perasaaan tengok butik sana sini.. sabarr.. sabarrr dalam hatii ekekekkeke

Cik Wanie Ghani said...

owh ada butik Coach yer kat sini,
br ingat nak pi KL br pi carik,
makanya lps nie x payahlah pi KL lagi,
kat Penang pun ada sudah...

hihihihi:)

Gieyana said...

Izan

Betui2 kan..mmg sgt2 kena bjimat..pentingkan mn yg lebih penting kan..kalau da RM extra boleh la kan..:)

Gieyana said...

Cik Wanie

Betui2 dear..kt I-Avenua ada, Sebelah Perangin Mall jer..C&K kt sini pun besar..satu lane ngan Coach nie..Selamat menshopping k..

mama tisya said...

aku kenan gk ngan handbag coach tp kena pk byk kali nk bli handbag ori yg mhl...hehehe

mummy_ayu said...

sama la kita..kalu masuk cuci2 mata boleh la... :-)

fazilzura said...

wah2.... tp kalau hang kenal dgn makeup panten ke, leh ajak depa .. sure depa ado kad ahli MAC .. leh diskaun skit

Gieyana said...

Mummy AYu

Betui2 kan..mmg cantik! seyess..aku kenan gak...tp kena pikir byk kali kalau nk..:)

Gieyana said...

Mummy Ayu

Betui2 kan..setakat cuci mata jer lah..:)

Gieyana said...

Fazilzura

Selalunya make up pengantin x guna Mac wei..mau kopak ler duit diaorg kalau beli Mac..tp kalau artis ada la kan..

PinKy MoMMa said...

owh i suka compact mac..sgt best yang!
tapi skang ni stage sale..cer cuba bedak dia..smpai 14june ;)

murah murah! hehehe

[-suziey-] said...

btl! time bachelor xde komitmen babe..ekekek:D

atty's said...

minggu lepas butik coach sales besar-besaran kat kl..

Cute MuM said...

pernah beli sekali jerlah seumur hidup.. bila dah bertiga nie, rasa tak sesuailah pulak.. baik menabung untuk kegembiraan bersama..

Nana said...

heheh sama la
xmampu juga wei
hanya mampu menengok haha

Liza Razak said...

saya pon suka mac.blusher,foundation & gel eyeliner die the best!!