"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, May 27, 2011

Custom Album ~ Tikah & Azahar

Assalamualaikum...
 
Masa mmg mencemburui...pejam celik pejam celik cepat jer kan!..Aku punya speacil project nie pon x siap2 lagi! Sure cousinku x sabar nk tgk album dier..Hasil godek2...sket sebanyak dpt ler hasilkan bendalah nie..kalau print kat paper Kodak tue sure x elok psl pakai hentam kromo jer..saya budak baru belajar maa..

Kasi tayang satu dah la yer...

^_^ Seyes lambat gila aku nk buat bendalah nie..Uols nk tgk yg lain2 ker?

23 comments:

farasakura said...

comel2 ^__^

Ciklinn said...

nak tgok sila tepek lagi.... gie lawo2 betullah gambar... lin ada DSlR tapi mcm tak cantik jer semua gambar GGrrrr.... (salahkan kamera padahal aku yg tak pandai amik gambar hahahha)

ibu_Arifa said...

nak..nak tgk lagi yg lain..
cantik nyer kak Gie buat...terer laaa.

mamalieyna said...

nak..nak..tak puas layan 1 keping jer..huu~

suka tgk org kreatif camni, tp sendiri taktau..hee~ nnti tunjuk lagi dan lagi.. ^_^

MataHati @ MH said...

nak tgk bak tgk... cepat publishkan..hehe

++eden|essey++ said...

nak...nk tengok yg lain...kasi cpr upload loo....x sabar nk tgk...

Edy Zaidi said...

wah...rajinnya....nak buat custom album gak la..untuk2 trip2 tahun ni..huhu

Gieyana said...

Farasakura

thks..:D

Gieyana said...

Ciklinn

macih2..nnt ku tempek lg yer..x siap sepenuhnya lg nie..owhh kena keep on shoot jer..pic wedding nie my hb amik..ai jd director jer..then editing on me..Tp still on learning..:D

Gieyana said...

Ibu Arifa

haha..macih2..ala biasa2 jer nie..x siap sepenuhnya nie..nnt akak tempek kalau dh siap k..

Gieyana said...

MamaLieyna

macih2..nnt dh siap sepenuhnya ku tempek k..alaa, ku ritu pon x reti langsung gak..tp keinginan utk belajar tue kuat..so godek2 aja la..:D

Gieyana said...

MataHati

dh siap sepenuhnya nnt sy UP K..:d

Gieyana said...

Eden

x siap sepenuhnya lg nie..nnt siap ku up k..:D

Gieyana said...

Edy

nie rajin psl bebayar nie..kalau idak kena pikir pjg dulu lah..hahahaha...

Haa..gd idea tue..sila lah buat custom album..sure menarik..FM satu!

rATu kEBaYA said...

nak tengok lagi.. memang cantik..

fazilzura said...

NAKKKKKKKKKKKKKKK..

aci dak ko wat gitu dgn gambo2 kite masa kt botani .. eh2 tp tu time aku kembang huhuhu

Gieyana said...

Ratu Kebaya

nnt siap sepenuhnya sy upload k..:D

Gieyana said...

Fazilzura

nnt dh siap sepenuhnya aku up k..hahaha..seyess ko nak ker? Ku tkut aku x mampu nk buat jer psl ms x da lah..dh nk start skolah blik lg nie..lgpon snggup ka ko bayar nie? Kakakaka...cost custom album nie lebih mahal dr photobook..ratus2 nk print dier weh..:(

ALoNa CintamaniszLite said...

saiz apa album ni gie??

Cik Wanie Ghani said...

cantik sgt2 akak,
serius wanie ckp,
mmg cantik:)

Gieyana said...

AloNa

size 8x24inch kak..utk 2 pages nie..:)

Gieyana said...

Cik Wanie

Macih yer dear..try n error jer nie..:)

mekchu said...

eh, mesti lah nakkkkkkkk..... cantik2 gambar dlm blog ni..