"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, May 4, 2011

Dia Datang Kembali..Thanks to Nuffnang!

Baru perasan...

Actually iklan nie dh jadi ME before this..

Tapi

Dia datang kembali..

Holaa..glamerkan header daku di entry! Aku tgh gigih nk menabung nie..Leh beli vakum baru!hahaaxx!..nampak kan Iphone tue...more information kat SINI

^_^ Uols suka kan kalau ada BE menari2! suka suki berblogging kan! ada rezeki dari Nuffnang tue syukur lah kan...

12 comments:

Mama Zharfan said...

congrats gie! blog me dh zero BE--cian me :(

alyyani said...

aku je la tak tau BE ke ME tu apa. sadis! anyway, header ko mmg nmpk class semua :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tahniah dear ;)

pssttu u tau tak..i smpai skrg x tau nak beza yg mana satu ME yg mana satu BE..huhu
cmner nak beza nih? tlg ler ajar ;)

Gieyana said...

Pinky Momma

Thks yer..

LAling.. BE tue buffered Earning..kiranya iklan still menari2 kt blog kita, then dpt ler $$$ sign..kalau da owg clik kt iklan tue lg dpt more sket but Nuffnang x galakkan clik2 nie..nnt blog kita di senarai hitamkan..itu drpd pembacaan ku lah..x tau betul ker idak!
Then ME tue metered Earning, bermakna..iklan tu dh x menari2 kt blog kita then duit dh terkumpul dlm grand total earning kita lah..ku punya ciput jer nok!kah kah..:P

Gieyana said...

MZ

Owhh..thks yer..ala, brp sen jer nie..skdr suka suki berblog smbil dpt $$..insyaallah nnt ur turn k..:)

Gieyana said...

Alya

ko bc kt reply ko utk Pinky Momma k..mybe ko leh taw serba sedikit lah..

thks yer dear..nie mood rajin mengadjust nie..templete ko pon cantik tau!...

mamalieyna said...

congrate...~ eina lama tak cek akaun nuff..huu~ nnti nk jengok la..hee~

Cik Wanie Ghani said...

wah,
menari-nari yer,
hihihihi....

apapun tahniah kak:)

♥MiZz-siHa♥ said...

br tau BE tu ape..ME tu ape..tp,kt xpenah dpt BE walaupon ade je iklan menari2..
xpaham..huhu

♥MAMASYAZA♥ said...

dah lama akak tak dpt BE...sedihhhhnyeeeee

ibuayahdamia said...

blog daku pun dah lama tak dapat BE...sob sob

SueZ said...

saya tak tahu lah cam ner rupa iklan menari...huhuhu...