"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, May 30, 2011

Hari Ini...

Assalamualaikum...

Aku Busy!
Tersangatlah busy! Montly closing ate dok Accounting kan!
So, x der masa nk dtg2 or jenguk2 sana sini...
Rindu nak blogwalking secara tegar mcm dulu2..
But..masa tak mengizinkan!
Kalau free nanti..aku jenguk2 k!

Aku pergi Melaka nie! Opss..last year lah!..:P..abaikan kepenatan pdku yer..just tumpukan mata uols kt Nureen dh ler!

6 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

takpe, settlekan keja dulu. dah ok nanti boleh bw semula

NM02 said...

melaka best tapi pening sebab banyak traffic light... huh

Farra Dhelina said...

Salam kak..fra dtg :-) im much better now :-)

Kak, dh tuka cat rmh? hehehe rindu nak gedik2 kat sini hehehe

Edy Zaidi said...

selesaikan mana yang penting dulu..:)

fazilzura said...

heheh baru nak tny awat muke hang tu nmpak pemat benor

[-suziey-] said...

xpe...utamakan kerja..kita dibayar utk buat keje..klu xde keje baru la bole meronggeng bw..ekeke:D