"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, May 9, 2011

HaRI iNI..Muscle Pain...

Assalamualaikum..


Hari nie...mengalami backpain yg sgt2 menduga minda..But semalam dh start dh kesakitan tue..Ritu Yunz kena! tapi ko punya Muscle Stress kan! Sama juga kan! kekeke.. Ini gara2 mengemas umah non-stop semalam smbil di bantu oleh my princess. Rajin betul Nureen! Sykur2 kerana mempunyai anak yg rajin menolong.Dh mengadu pd Mr Daddy, dan siap suruh dier urutkan lagi! Menjerit2 kesakitan psl tangan guy mmg kuatkan! But the funny things is Nureen yg tolong pujukkan daku! ambil tepuk2 bahuku..So Cute!

Tapi seriusly mmg sakit lah..Batuk pon sakit, duduk pon sakit, bergerak sikit pon sakit..mmg kena duduk secara tegak jer! Malas nk jumpa Dr actually psl diorang ckp ubat for mucle pain nie slaluny tak bagus utk di makan..mybe psl kandungan dadahnya yg tinggi la kot!


Kalau still tak baik lagi nie mmg sure kena meet Dr..Adeei, Ai x tak Nakkkk!


Uols pernah tak alami Mucle Pain nie?

14 comments:

MrS. F!zA said...

adehh..kita bru je lega haitu msa kena neck pain trus bersambung dgn back pain..bersambung2 sakitnya..mmg seksa!

*hiks comelnya telatah nureen

♥MAMASYAZA♥ said...

akak penah kena back pain, sampai nak jln pun tak boleh, nak bernafas pun susah, akak k klinik, dia soh akak buat infra red, 3 hari berturut2 kena buat, syukur sembuh jugak akhirnya

yunz_02 said...

uwaaaa... meh la kita jadik robot sesama.. smpi la ni dok telan ubat lagik.. uhuk uhuk..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahhh ummi yg rajin..sakannye kamu berkemas huhu ;)
kalau pakai yoko2 tu x ok ke?

MataHati @ MH said...

sabar menempuh dugaan.. :)

err..semua gambar tu diambil dgn kamera model ekk? cantik lah

ieda said...

haa tul cakap pinky mommy tu .. yoko2 tu ok gak dikk :))

Cik Wanie Ghani said...

alamak,
sakit tue kak,
better g jumpa doc,

apapun get well soon:)

Gieyana said...

Mrs Fiza

tue ar..mmg seksa kan..now still lg nie..

Gieyana said...

MamaSyaza

tue ar kan..jln mcm robot jer..oic, syukur dh baik..:)

Gieyana said...

Yunz

tue ar..sm ar cam daku..kalau duduk lm, then nk bjalan mmg jd cam robot..tmbah lak kalau pakai high heel..lg ler..:(

Gieyana said...

Pinky Momma

tue la..wt hsekeeping sket..tetiba jd cam salah urat tue..aduyaii..

x baik juga la yang..:(

Gieyana said...

MataHati

Thks..:)

A'aa..guna potrait Lense..

Gieyana said...

Kak Ieda

x baik2 juga la dear..:(

Gieyana said...

Cik Wanie

thks yer dear..owhh, x der ms nk g lah..huhu