"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, May 15, 2011

Keriangan Outing Bersama2...

Hujan tidak menghalang Gieyana sekeluarga utk berjimba2 atau lebih mudah di fahami, berpeleseran gitu! Tapi kena ler tunggu hujan turun berhenti baru xtvt luar nie dpt di teruskan..Kalau idak, confirm bertapa dalam rumah jer! Apa motif berada disini?? Story coming soon k..

 Mmg susah nk capture pic Nureen nie...so, semua pic dier as usual  -----> candid!
 Love this...awan nano awan biru! credit to Mr Daddy!
 I Love this too..its candid! mmg dr jauh paparazzi ambil nie..^_^
 Iklan vontot! anak berlari2..ngeee
Picture selingan..kelakar di sini! cuba teka!hahaha..:P

^_^ Syukur Dengan Kebahagiaan nie...
^_^ Ku tukar lagi kaler blog nie..br best sket layan gambar kan!hihihi

23 comments:

MommyAgharr said...

Haaalaammakk.. gambar sume dah lawa dah.. tba2 last tu gmbar Nureen kat blkg pokok plak..huhu..hihi

Gieyana said...

MommyAgharr

hahaha...sabar jer kan..Nureen mengendap di balik pokok..hihi

InaAchik said...

mmg cantik2la gambar ko nok...
n gambar last skali tu klakar jer si nureen tu...

puterinuraqiliah said...

ur daughter dipinggirka for the last picca!

MrS. F!zA said...

ok je gambr tu..pndai nureen intai disebalik pokok..ahaks

padle said...

kesian kat nureen,muke die kne halang ngan pokok...hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik2 gmbr ni..Sweetlah..Happy Family.. :)

Naimah SiDiK said...

G.. pesal nurin terlindung dek pokok.. even tunduk pun x berapa nak nampak muka dia... ciannya.... hhoho.. tp gamaknye dia kasik can kat ummie n abah dia possing ne... hahha
Btw nice picca.. nice ssesangat.. tp kat mana ni bebs??

ibuayahdamia said...

gambar last tu memang lucu...si belakang pokok ader nureen...hehe

Gieyana said...

InaAchik

hahaha..thks! ko punya pon cantik..natural jer uol posing:)

hahaha..tue la psl..mmg kelakar Nureen tue..aksi mcm mengendap gitu..:)

Gieyana said...

Puterinuraqilah

hahaha..:)

Gieyana said...

Mrs Fiza

hahaha..sabar jer kan..:)

Gieyana said...

Padle

tue ar psl..tetiba dier lari kebelakang..:)

Gieyana said...

Lily

Thanks ya..:)

Gieyana said...

Naimah

hahaha..kelakar kan! mula2 dh posing cung dh tue..tetiba dia lari kebelakang..hahaha..:)

Gieyana said...

Ayu

tue la psl..tetiba Nureen lari kebelakang..:)

norly a.k.a sweetmama said...

cantekk sume gambar :)
bestnya berphotoshoot!!!ntah bile nak merasa berPS lagi.hehe

[-suziey-] said...

salam sahabat..waa bestnye..alhamdulillah di atas kebahagiaan yg Allah kurniakan :)
lawak btl la nureen kt gbr last tu..nape dia pose blakang pokok tu..muka dia ngam2 kt daun2 tu..ekekek:D

pstt...kasi add bole..kan phone aku format hr tu..sume contact n notes ilang dh..so add ko yg aku save sume dh ilang..no hp ko pn xde lg ni..kasi skali ok.hehe..

Nana said...

comei gambar hang & nureen tu hehe
kiut sgt

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

suka gbr candid nureen ;)
cantik sgt..tapi gbr yg berposing kt pokok tu nape kpla nureen tiba2 malu2 di situ hehe

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

suka gbr candid nureen ;)
cantik sgt..tapi gbr yg berposing kt pokok tu nape kpla nureen tiba2 malu2 di situ hehe

mummy_ayu said...

bestnya..selalu gie picnic2 mcm nie...

ALoNa CintamaniszLite said...

seronok tgk gambo korang kat botanical ni dari page atas..huhu..tapi tang bawah ni..kelakar pulak tgk nureen ngintai kamera dari dahanan pokok...hihi..