"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, May 14, 2011

Kira Aci lah Update nie yer..

Assalamualaikum...

Sayang lak bila blog nie x berupdate...now a days mmg kt sini ler tmpat lepak2king we all..Gara2 my daughter dh addicted utk menjadi perenang tersohor x bertauliah satu hari nanti..Semalam hb g sini smpai luka2 kaki..mcm mn ler kepingan kaca leh berada dlm pool tue! Berdarah kakinya!Nasib baik lah x kena Nureen!

Syok woo berendam! tgk Ummienyer sengih x sudah! kah kah..:P

^_^ Nasib baik pool kt flat d'umah nie jer..kalau idak, confirm x pergi...tp boleh kira jer brp kali mandi kt sini..malas woo..:P

^_^ Syukur..dah selesai buka acct kt "The World's Local Bank" &. 
^_^ Nk picnic actually..tp now still raining..:(

14 comments:

wantie said...

hohoho... jgn sampai time aku blog hang ni, AMirul ternampak gambor ni.

Nanti tergedik gedik pulak dia nak pi umah hang berendam kat situ. hehehe

eT said...

Lama x p swimming..tp anak takut air plak..sonok tgk nureen main air tuh..

myaishahhafiz said...

wah bestnya nurin dpt mandi kolam.
kesian puteri mandi kolam kecik ja kat umah nie.

Gieyana said...

Wantie


Alaa.kalau dier nmpak apa salahnya..bw ler mai mandi sini..sure Nureen sonot psl ada partner..

Gieyana said...

eT

owhh ya ker..meh mandi sini meh..
A'aa..Nureen dh addicted dh tue..sabar jer..:)

Gieyana said...

myaishahafiz

A'aa..dkt flat nie jer..
owhh sian puteri..meh ler dtg Penang nie..leh mandi sm2 ngan Nureen..:)

ibuayahdamia said...

untung pool dekat ngan rumah...kat JB ni asal nak masuk pool jer, mesti kena bayar..huaa...unless kalau org yg duduk kondo tu lah..

Ummi Eisya&Amani said...

bestnye..pagi tadi eisya ajak g swimming gak..asyik ckp nak g ming pol je..jeles eisya..hihii

SueZ said...

oooii yang...rindu nak u update hari2 boleh...hihihi...hari 2 ini datang jenguk tapi tak berupdate...bz yer...

♥MAMASYAZA♥ said...

bestkan kalo kat rumah ada kolam renang. umah akak pun tak jauh gak dari kolam renang club golf, tapi nak pegi malas sgt, ramai org

Nana said...

klw kt kl ni la aktibiti plg sesuai time skang ni
hangat sgt
mmg xtahan

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

bestnyer berendammmmmm hukhukhuk..
teringin nak berendam cmni..nureen best okeh jadi mcm kamu ni ;)

mummy_ayu said...

bestnya mandi kolam...

ALoNa CintamaniszLite said...

best nyer ada pool kat umah. cepat ler nureen pandai berenang..huhu..