"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, May 29, 2011

Nuffnang ~ Hanya RM3.85 saja!

Owhh tidak...Acct Nuffnang ku hnya ada RM3.85...Nuffnang..Pleasee..pleasee kasi more iklan to this blog! (gimik Nureen begging kalau nk sesuatu brg)..


Owhh..Jangan tertipu..this is current balance jer! Daku dh cash out..amount ciput jer but jadi lah! Bila ler nk dpt ribu-riban mcm Eyriqazz kan!

5 comments:

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Mesti dah banyak cash out kan?

:)

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Yang dah cash out mesti banyak kan kakak?

:)

@e_da said...

takpe..sikit.sikit..lama jadi banyak..heheheh

Cik Wanie Ghani said...

hihihi,
ingatkan sbb meter x jalan,
rupanya br lps cash out,
mesti byk kan;)

PinKy MoMMa said...

yang i pakai advertlets skang..more money come in hehe..ce tukar ce tukar ;)