"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, May 21, 2011

Preety Woman!

Assalamualaikum..

Semalam watch this Midnite movie..Movie nie mmg movie lama kan! Tapi seyess mmg best! Smpai pukul 2.00pg ai bersengkang-mata nok!

"A man in a legal but hurful business needs an escort for some social events, and hires a beautiful prostitute he meets..only to fall in love" Lakonan Richard Gere & Julia robert!

Picture: Kredit to Google.

Dan kerana nie, aku lambat harini..bergegas2 keluar umah tinggalkan Nureen bersama Mr Daddy.. 120kmj aku tekan! Sorry...kalau speed trap confirm mmg kena!

Seriusly citer nie mmg best..Dah ler tue berselang seli rebut nak tgk gak citer Narnia..sabar jer kan!

Preety Woman:^_^  Yg betui2 cantik bukan pada fizikal, tapi pada budi pekerti ---->Hati.

^_^  I've removed my Shoutbox...byk sgt unwanted notes there..:)

12 comments:

Acik Ita said...

as'salammualaikum..slmt pagi kak...

waaa..mlm tadi pun acik tengok cite nie utk kali ke-3..acik pn suka sgt..

mlm td acik pun tengok narnia..sib baik tengok sorang2 jer..jadi xde la saingan..hehehe...

mama rifQy said...

best ek?? kite tak pernah tengok pon.malam tadi pon tak tengok

m!sZ zAL!nA said...

xtau pom citer nim best... hehe

Syakiela said...

best ke cite nie kak?


psssttt:awat p remove shoutbox tuh,susah nak sembang2x nnti kak...

afdni said...

beb.. my feveret movie ever!!!!

Ummi Hanie said...

wuih..sanggup brsengkang mata u....

movie tu mmg very the romantic...:)

aiyomaaaa ... jgn ler speed sgt kak gie oiii .... bahaya tu

I-sya said...

aku pun sama layan citer tu dgn hubby.

bersengkang mata kami berdua. huhuhhu... best gielrkan.

PinKy MoMMa said...

ahahahahhaa sakan tau ummi ni tgk citer ni lagi ;D

psstttt..sbb tu lar dulu remove shoutbox jg..aihh..

PinKy MoMMa said...

ahahahahhaa sakan tau ummi ni tgk citer ni lagi ;D

psstttt..sbb tu lar dulu remove shoutbox jg..aihh..

noradzlina.kamdani said...

sy nk tgk cite ni pd mlm tu tp mengenangkan sy sgt letih tambahan plak demam..maka...zzzzzzzz la sy hu hu hu

kakyong said...

1st time tgk pretty woman masa tahun 1991... ;) kakyong baru 19 tahun masa tu... lama sgt dah cerita ni..

dan tiap kali disiar kat tv, mesti tgk.. x leh miss.. ;) yg hari tu pun rela tunggu, tgk sambil update blog & btweet..


Asmara 2 episod 12…. cepatlah hapuskan derita Zaliya
Menang strawberry white coffee GA Eyriqazz@GTO
NOra Elena–review episod 3

♥MiZz-siHa♥ said...

yea..kt pon layan cite nie smpai habis...hb tido..si kecik yg teman mommy die tgk tv..mmg est cite nie..