"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, May 26, 2011

Tahniah Buat Zura&Iwan ~ You gonna be a Parents soon..

Assalamualaikum...

Baru baca entry kat blog kawan aku nie..then keterujaan berlaku di sini...Tahniah Sahabat! Mmg sgt2 excited masa dengar berita nie ritu. Rasanya almost nk bocor berita tue psl secara tak sengaja ter'hint di sini. I'm sorry!

 Zura dengan trademarknya di sini..hihihi..nie we all nyer trip ke CH in year 2009, before this we all g Sabah sama2..

So, jaga diri leklok yer dan Yg penting jgn lupa padaNya. Suka kata2 yg Zura post kat blog dier nie..

"Jika kita telah berusaha tetapi masih tiada hasil, maka kita wajib percaya pada qada’ dan qadar Allah. Cahaya mata adalah hak Allah, jika Dia belum mahu mengurniakannya, maka redalah, jangan terlalu gusar kerana tidak semestinya tanpa anak kita gagal dalam hidup,”

We all kat Rose Valley, CH...so next year uols mmg x leh joint our trip lah yer...busy jaga bb..hihihi

Ku rasa, dialah wanita yg cukup tabah dlm mengharungi liku2 kehidupan kerana menanti kehadiran cahayamata di banding dengan daku yg menunggu kehadiran Nureen almost 2 thn pon dh rasa tahap gila!hihihi..


Entry Zura nie menceritakan mcm mn we all kenal each others..


11 comments:

mama tisya said...

aku pn dh bc kt blog zura td...i'm happy for her...

♥MiZz-siHa♥ said...

tahniah tu zura too..

fazilzura said...

eh betui ke pe yg aku baca ni ??? bior betui .. excited nye hakuu

Zue AnnaLeeya said...

tahniah buat zura...
mmg sonot kan... apetah lagik kurniaan itu yg telah lama ditunggu...

Cik Wanie Ghani said...

tahniah buat kak zue.....

:)

ibuayahdamia said...

yup...baru baca kat blog zura...alhamdulilah...rezeki itu utknya...jom sama2 doakan yg terbaik untuknya..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah untuk zura, tersentuh baca entry dia...cayok2 untuk kita plak k

ibu_Arifa said...

saya pun turut merasa kegembiraan kak zura.. tersenyu, sengih jer baca kat opis aritu...
alhamdulillah..

zura@iwan said...

as slm...

tsentuh ku bc entry ang ni...terima kasih kerna buat entry khas ni utk aku....dan terima kasih byk2 kerna mjadi shbt tbaik ku....huhu...

ku tak lah stabah itu ...tp kerna smangt kwn2 yg telah mguatkan ku sama....mmg penantian satu penyeksaan kan....apa2 pon kene hargai pemberian yg Allah beri ini....syukur2

pstt; tu arr tak dpt nk gi cuti2 la lps ni..nek belon...huhu...jgn lupa beli souvernir utk aku na...haha..

ALoNa CintamaniszLite said...

hmm, betul tu..anak adalah anugerah dari allah..

kongsi kegembiraan gak ngan zura..hehe..

[-suziey-] said...

hiks..akhirnya keluar gk announcement kt blog dia ek..tu la kagum dgn droang..strong n still tunjuk happy all the time..xnmpk lgsung kegusaran menanti..aku 8 bulan menanti pn cuak dh..hehehe.. syukur la Allah bg rezeki tu pd dorang :)