"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, June 28, 2011

Awak..GemukLah!!!

Sendaloka mmg sgt2 penting dlm kehidupan sehari2 kan!

Kalau asyik serius jer..sure kehidupan tue jadi hambar!
Nak balik rumah pon rasa x best..pegi kerja pon x best..kalau pegi shopping?? Best..best..best!

Abah Gemuk..
Abah Gemuk..
Abah Gemuk..
Abah Gemuk..
Abah Gemuk...
Abah Gemuk!!


Kahh...aku gelak guling2 dh bila suddenly jer Nureen ckp mcm nie non-stop semalam pd Mr Daddy tatkala diaorang berdua tue tgh landing menonton!

Kat mana ler dia belajar pon x tau! Haxx haxx!Spontan dan Cute jer!

Alangkah bestnyer kalau Nureen nk wear camni..skrg non ado psl suma suar jeans jer!huks!

^_^ So, uols pon sure ada sendaloka sesama kan? tak kira anak ...Hubby ..Awek-aweks..isteri dan lain2!

^_^ Tetiba jer aku rasa nk jd gemuk sket nieyh!

12 comments:

mama tisya said...

bc tajuk td ingt ada org ckp ko gemuk, mmg slh la kn..hehehe..lawak la nureen..tisya plak kalo die dgr aku pangging hubbyku "YANG..oh..YANG.." die pn bole panggil ayahnye YANG..sbr je la

Gieyana said...

MamaTisya

hahaha..kalau owg ckp aku gemuk rsnya owg tue kena pakai spec lah..slim melim da la wei! Adeeii! Mmg nk gemuk sket nieyh!

Hahaha..ko punya kes pon kelakar! Gelak guling2 gak!kekekeke

fazilzura said...

aku pun pelik, kalau ko tu germuk tang mano le gamak nye ye... kalau en munir tu , paham2 ler.. kalau lelaki tang perut le kan mano lg..

ko kalau gemuk skit, or cm now pun dh ok lew beb..

* alahai cute nye nureen pakai gitu

mummy_ayu said...

ingat ada yg kata gie gemuk..rupanya ur hubby..
wah..dia sipa nak gemuk skt..kami nie dok sibuk al nak kurus banyak..jelous..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ish2..sure abah dia sedih ehehehhe tapi bagus gak..kasi semangat utk turunkan berat badan.

Zue AnnaLeeya said...

betul ckp rose...
nureen bg semangat kt abah tuh..
suruh turunkan berat bdn... heheheh....

Gieyana said...

Fazilzura

hahaha.
.tue ls psl..aku gemuk x leh nmpak punya...berat tulang!kakaka..nie gara2 Nureen pegang tummy hb lah nie..tue yg tetiba dia ckp cmtu tue..kekeke

Nk gak gemuk sket weh..jgn jd belon sudah!

mamalieyna said...

hikhik...terasa weeh kalau arip kata kt mama dia gitu..hee~

Mama Zharfan said...

hehehhe cute la plak nureen ni :)

ieda said...

eekkekeke cute je kan .. sure x terfikir nureen boleh cakap mcm tuu kan :)

el said...

hahahahah pose x rini en. hubby mu..kahkahkah nurin dah pndi main kata..sapelah ajo ni

Mimy Hamid said...

en somi panggil kite sang debab hehehe..