"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, June 28, 2011

Mari Mengenali Si Dia!

Vaa..Vaa....mak rajin nk promote nieyh!
Bukan2..terharu actually bila ada secret Admire rupanya!
Owhh tidak! Gieyana tengah berperasan yer! Sila abaikan!
Meh kenali dia!
Entry sempoi nyer yg menarik perhatian!
Mak Suka nok!

Hot Mama vs Cool Mama

Sedikit sebanyak kata2 yg di copy paste! Sorry Suez...Ai tempek kt sini lah!ngeee..

Hahahaha..ni Entry suka2..siapa mama hot? siapa mahu jadi mama cool?
So hari ni, saya nak lantik Pinky Momma jadi mama Hot ..... dan siapa lak nak jadi mama cool?

Ok ..mama cool kita lantik Mama Nurin ... Dia memang cool.
Kenapa si dia bawah ni hot? jom terjah blog dia Pinky Momma



Kenapa momma kat bawah ku panggil Cool? jom terjah jugak.. gieyana79



Yang penting aku suka blog korang..hari 2 aku p baca even ku tak meninggal jejak..saja nak jadi secret admire..hahahai

^_^ Suez, kamu baik hati lah..:)
^_^ Pinky Momma, suka kawan dengan kamu lah..:)
^_^ Tetiba mcm nk buat entry camni juga lah! support kengkawan yg sudi datang sini! I Lap Love you all!

5 comments:

PinKy MoMMa said...

ai dah lama suka you lah ;)
biler la hangit mama dpt jumpa cool mama nih hehe..

nureen said...

mama2 cool da best in da world.... :)

el said...

ai pun suka u u u u and u olz jugak kahhhh

noor said...

dlm syp ada secret admire uuu heheheh

fazilzura said...

nak jgk ....