"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, June 16, 2011

New Header For SegalaNya Nureen Najwa..

Tetiba rasa jemu dgn header lama blog Nureen...Since Nureen tgh sibuk melayan Spongebob dan daku tgh buat sket revision dan curi2 tulang utk releasekan ketensionan kebosanan melanda...

Dan..

Terhasillah...


This is Nureen's Photoblog...ikut mood actually nk mengupdate kt SINI..kalau rajin visit lah..:)

Aduyaii..Fazilzura nyer header x smpat nk godek2 lg nih..same goes to Anje nyer..nnt ai buat k..

12 comments:

MrS. F!zA said...

hihihi cantik!..mmg trademark header mu gitu..

padle said...

lame tak singgah jenguk akak ngan nureen..

kemslm kat nureen ye!

Cik Wanie Ghani said...

cantik sgt2,
:)

Gieyana said...

Mrs Fiza

Daku suka yg simple mimple jer..n nmpak seni..hahaha..

Gieyana said...

Padle

sama lah akak pon..jrg p blog Padle..jrg2 BW sgt lately..

Gieyana said...

Cik Wanie

Biasa jer nie dik...kena touch up lg tue..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah cantik kita suka, simple but nice eden tak reti nak wat sendiri la..

PinKy MoMMa said...

kamu kreatip yang..simple but yet nice okeh..

ku serius x pandai nak wat sendiri..syahdis wuwuwu~

fazilzura said...

wahhhhhhh .. lawo nye nureen , muke comel dia tu mmg trade mark tu ye..

xpe, ku sabar menanti

Nana said...

pandai hang wat header aku xreti
tingin nk blajo hee

rATu kEBaYA said...

cantik.. lagi²muka comel si nureen

♥MAMASYAZA♥ said...

memang cantik berseri seri