"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, June 16, 2011

Nyaris Di Langgar....

Assalamualaikum...

Langgar ada nm tempat tau! Kt Kedah sinun..kalau balik umah mak sure lalu Pekan nie..
Opsss...berbalik pd citer asal...

Sedang happy memandu smbil menikmati panorama Lautan...
Di temani alunan lagu Mariah Carey yg mengasyikkan....

Tetiba...

Bunyi syreeekkkkkk......secara kuat kat belakang!
Adeiii....potong stim mak!

Confirm kena!
Dh ler baru jer mengecat pintu Kekasih Gelapku itu...

Perghh..tarik nafass panjang2!
Syukur...vontot keta mak x kena!

Aduyaii pemandu kereta "P" kt belakang tue..
Nie sure tgh joint aku melayan panorama lautan gak nie..hihi..
Tapi, Pls alert ler psl kereta semua slow moving nok!

Secara automatiknya...jantung aku jd berdebar2!
Psl dh pernah kena before this..Langgar lari!
Luckily hanya kerugian material not Jiwa!!
 
X kisah apapon yg terjadi...Meh sentiasa senyummmmm seperti Nureen!

13 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

adei kalo kena langgar dari belakang ni memang seriau kan, nak2nya kalo hentam kuat, kita pernah dok dalam kete yang pernah kena langagr dari belakang la, tapi kete kawan...tiba2 rasa cam bingung lepas kena langgar tu, kena langgar dengan bas ekspress plak tu...

PinKy MoMMa said...

phewwwww...syukur kamu tak apa2..
nureen jg yg best..xde masalah hihihi

rATu kEBaYA said...

nasib tak kena.. pernah jugak kena macam ni.. tapi nasib tak der apa2 yang rosak..

[-suziey-] said...

haih saspen..syukur xkena..

mummy_ayu said...

nasib tak kena...memang scary..ayu bawak keta pun risau gak..tambah2 ngan Ian & Iris..memang kena extra careful..

Cute MuM said...

ingatkan dah langgar tadi..
nasib takder apa2..
takutkan bila kena langgar nie..
kitorang pernah kena sekali..
teruk jugaklah bonet belakang,
nasib baik pemandu yang langgar tue tak lari..
kami sama2 pergi balai polis..
kalo tak.. dah naya ..

MrS. F!zA said...

dah penah kna lggar vontot dlu..msa otw balik kelantan! sedih!

adarnadzmie said...

dekat la alor setar tu...

Zue AnnaLeeya said...

sib baik xde ape2...
pnah gak kene lggar vontot nih...
sib baik tak teruk...
tp pucat lesi jgakla kejap... huhu...

safiyyah osman said...

selamat tak apa2....:)..syukur.


p/s :: nureen senyum lebar sungguh.:)

Ummi Eisya&Amani said...

baca tadi ingatkan ko yang kena..saspen tul..alhamdulillah kan...jom senyum awt muda..hihii

InaAchik said...

seb baik tak kena kan nok!

piisst, kat kelantan pon ade nama tempat LANGGAR...

♥ Che NamNam ♥ said...

ish boleh luruh jantung hoo..