"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, June 17, 2011

Penat Mak!

Seriuslah...
Semalam tersangat penat tahap dewa!
100% jadi housewife yg rajin! ate hubby outstation kan!
Buat housewarming keeping...
membasuh...
Buat cake...
melayan anak yg petah berkata2...
perghh...imagine mcm mn PinkyMomma handle hero dia 2 owg yg comel tue kt umah...
Mak tak mampu nok!

x kesah penat mana sekalipon...Yang penting Happy & meh kita makan KFC dulu!

15 comments:

MrS. F!zA said...

kalo tggl berdua je ngan anak otomatik rsa penat melampau2 sbb handle semua sdri kan.

NM02 said...

layan menu baru tak?

SueZ said...

tgk nurin yang comel n happy ni mesti hilang nyer letihkan

mummy_ayu said...

tu baru sorang dear,kalu dah 2..lagi penat..mcm daku nie..tapi enjoy sgt kan..walaupun penats..we have fun together with our beloved kids!!

el said...

penat eh...tu baru sorg
kalo double triple mau fengsan mak kahhhhhhhhhh

Farra Dhelina said...

hahaha mmg fenat..fenat yg lain mcm tau!..

Gieyana said...

Mrs Fiza

tue la psl kan..penat tahap dewa woo..:D

Gieyana said...

NM02

layan menu lama la..:D

Gieyana said...

El

hahaha..bkn tahap pengsan nok! Mau luruh kaki n tangan woo..imagine camna hang handle..perghhh! Fenat!

♥MAMASYAZA♥ said...

memang letih kalo banyak keje yg kena handle sendiri. akak dah slalu camtu, terima ajelah

mamalieyna said...

hikhik...tulah mereka yg bergelar Housewife sepenuh masa tu, mmg ptt ditabik spring kan..^_^..

waaa KFC..dapnyer..

fazilzura said...

ni baru sorg , kalau anak 11 org cmner gaya nye.. mau mak nye jd tarzan

CuTeMiUt78 said...

emmm gitu la kan...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

memang keje yang paling penat jadi housewife semput..

Cik Wanie Ghani said...

akak,
nak jugak kek,
huk huk huk....
terliur sudaaaaa