"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, June 24, 2011

Shopping Complex dan Wanita..Pergghhh terapi nok!

Sapa tak suka jenjalan kat shopping complex? cepat angkat kaki nok!
Daku?? Perghhhh suka tahap gaban! This is how I rewards myself...
Seyess..bulan nie adalah bulan yg paling byk aku bazirkan habiskan duit kt Mall! Aduyaii..kopak mak!

Tapi kalau x der duit..gigit jer jari!
Nasib baik Mr Hubby pon sama2 addicted seronok tahap gaban jenjalan camnie...

Arghh..boleh di katakan sgt2 often pegi Mall bln nie!...Gurney Plaza...1st Avenue..Queensbay Mall...Aduyaiiii!
Syok woo cuci2 mata! Terapi kan!

Wehhhh..skrg seyess Sale tahap dewa woo..

GAP..50%..sorry yg nie mak kurang suka material dia..kalau x sale mmg x masuk..kalau sale, masuk but cuci2 mata jer!

MNG..perghh feveret nie..ada makna dr singkatan nie..M for Hubby..N for Nureen dan G for me..kan..kan..kan...Skrg pon sale tahap dewa!..50%..

STAGE..perghh baru berjinak2 nie...skrg sale gak..dua barang RM10 kot..lupa dh...dh x mau p dh selepas habiskan duit kt sini gak ritu...huhu

CROC..weiii! dh admire ngan satu design nie..seyess...sgt2 comfortable n the colour..Pink! Mak suka!..aku kena tunggu birthday dulu lah baru leh beli gamaknya..RM200+..kalau birthday month leh save 30%..
Just produce IC + Jusco card..Ini kat Queensbay yer..kt lain2 Mall, mak x tau! (ok2..kena siap2 menabung tunggu birthday next year! kah kah...

wehh..aku admire kasut ini weh...aku nakkkkkkkk! x kiraaaa....
Uols suka berangan tak mcm aku! Aku suka woo..tapi kan..kalau aku minat kt satu2 barang..sure aku beli tau! x kira $$$ brapa..tp kena start saving ler n tunggu budget ..kakaka

15 comments:

PinKy MoMMa said...

darlinggggg..kst tu cntik plus kaler pink huhu..suka!

stage mmg tgh menggila..rasa nak pegi dan pegiiii..tulunn

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

sama la gie, kalo kita leh soh hubby belikan lagik syok, tapi kalo tak sudi belikan samalah terpaksa menabung nak beli,cantik la kasut tu, i love pinky minky

Mama Zharfan said...

part last tu sama mcm me ie bila dh suka, sanggup beli tak kira berapa $$ pun heheh

MrS. F!zA said...

hiks..samalah..kalo dh minat kt barang tu sggup beli dan2 tu jgk..tp kalo bli cpt yg mampu dlu la kalo tk menabung supa mu jgk lah..keh.keh.keh

alyyani said...

wei sgt cute crocs itu. aku pun nak!

Ummi Eisya&Amani said...

mmg p'puan suka shoppingkan..tapi tulah,kena tgk bajet

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

yeah shopping is best terapy...lagi best kalau beli barang pakai duit sendiri kepuasan

adarnadzmie said...

sukenya....

syanasaid said...

aiyoo percaya tak sume kedai2 ko kabo tu aku xpernah masuk & beli
hahaaa
mak takut nak..hahaa

Gieyana said...

Syana

hahaha..aku percaya..wehhh aku suka masuk n cuci2 mata..terapi weh psl masuk x kena bayar..kakaka!nk beli pikir gak 4,5,6 kali..cuma MNG mmg aku suka..tu pon beli time sale lah..:D

fazilzura said...

yup , mmg terapi yg baguih..
aku sejak2 xdak mood kejo ni dok soping je.. tu tanda2 nak benti le tu

++eden|essey++ said...

gie betul ke kalo crocs dlm jusco kalo birthday die potong 30%...beshnya....ako pon kenan la style yg baru nie...tp ako kenan lg alice duede..ntah bile lg nk kua blk...huhuu...kasut budak2 pon chun kan...

Gieyana said...

Eden

kt tpt lain aku x sure weh..tp kt queensbay mall kt penang nie mg cfm..ko try tnya salegirl tue tgk k..

Cik Wanie Ghani said...

pembetulan.....
Stage - 2 barang rm 20....hihihihi... ada yg 2 brg -rm12....
hihihihi...

nanti bole pi shopping sesama kan:)

InaAchik said...

naperla kaki aku ni allergic ngan CROC! mencik!