"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, June 20, 2011

Short Entry

Assalamualaikum...



Syukur alhamdulillah..masih di beri kesempatan utk menghirup udaraNya..
Harini sgt2 kemalasan utk bekerja...tp x dpt nk elak ler kan psl ini juga sbagai sumber pendapatan keluarga..
Nureen lak panas jer badannya...kesian..kesian..kesian!

Tak sangka gak semalam dpt jumpa jumpa blogger2 yg ada kat Penang nie n dari jauh...Although sket rushing dari Seberang..
Ramai rupanya blogger from Penang nie..padahal yg ku kenal hanya beberapa orang jer!hahahaha..sabar jer kan!

ok2..sambung buat keja lak..mcm story nk update but x sempat lah..mcm biasa, mak busy nok!
 
Persahabatan adalah satu erti kata yg sgt unik yg penuh dgn kepercayaan! Indah seperti bunga nie..
One of the pic yg daku sayang...

5 comments:

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

untunglah dapat jumpa blogger lain..tamo maless² okeh..

fazilzura said...

dpt jmp sapo?

betui2, mmg besh dpt jmp bloger2 lain

ieda said...

syoknyaaa dikk .. nanti ke pahang jgn lupe call akak tau ! .. :)) jumpe blogger nie cam jumpe artis tau .. seronok !

mummy_ayu said...

jumpa anje ek..best tu?
nanti ayu turun penang, harus calling2 nie..
ian dah busy tanya bila nak naik feri lagi...

~Siti Hajar~ said...

Hi Gie! I follow...

jom follow me..