"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, June 13, 2011

Total Image @ New Image

Assalamualaikum

Tetiba teringin nak pakai tudung camni..1st time pakai nok! Rm8.00 jer! Nie ler satu2 nya tudung Indon yg aku ada!

Tetiba mak gigih suruh my frens snap2..kah kah..:P

35 comments:

PinKy MoMMa said...

mak pun suka gak pkai nok di saat kemalasan tahan maximum melanda huhu..senang..ku sarung je! ekeke

Ummi Eisya&Amani said...

cun ape..daku skrg ni pakai tudung gini je dah..bawal dah simpan..hihi..lagipun lps solat sng nak sarung..

Mama Zharfan said...

sbb plain kaler so tak nampak sgt mcm bibik2 heheheh

MrS. F!zA said...

dlu gigih pkai tudung indon ni gak..kekekeke

Amyna said...

Gaya akak tu...bersepai akak tembaks... he3.

fazilzura said...

haku pun suke pakai di kala aku maleh nak iron selendang or tudung bawal heheheh..

ok je hang pakai , look nice

*azni* said...

comel je nampak... :)

mummy_ayu said...

ok je Gie..Ayu pun ada gak tudung mcm nie..tapi tak banyak la....mula2 pakai memang takut mcm tak ok..lama2 baru ok..tapi yg plain je la..yg corak2 takde pun..

mamaacha said...

lagi kecik nampak muka tu...tapi ttp comel

alyyani said...

alamak, indong kah tudung itu? huhu.. aku indon gak ye :p

Naimah SiDiK said...

nice n cute.. coz ang x tembam so mmg nampak comey jee.... simple kan kasik sarung jaaa... hehee

mama_umar_maryam said...

ok je gie,hehehe,pasni mmg siap xsmpi 5 saat lahh

Gieyana said...

Alyanni

hahaha...u panggil tudung nie tudung Indon..suka suki aku jer kan!kakaaka.

Gieyana said...

PinkyMomma

tue la dear..cadangnya beli tudung nie utk dok kt umah..kalau2 nk kuar dr umah tue leh pakai sarung jer kn..but since hb ckp ok jer..tu yg try pakai ke opis..hihih

Gieyana said...

Ummie Eisya

hihihi..tue ar kan..tudung nie senang sket psl main sarung jer..ku still pakai lg tudung bawal tue psl suka kerawang kt bawal tue..tp rs nya sket hr lg sure x ramai owg pakai tudung bawal tue..kekeke

Gieyana said...

MamaZharfan

hahaha..tu la psl kan..kalau idak sure me nmpak mcm bibik..kekeke

Gieyana said...

Mrs Fiza

haha..kira ko byk tudung camni erk? Skrg byk owg prefer shawl kan..senang nk belit..hihihi

Gieyana said...

Amyna

hahaha..mula2 x paham..pastu br paham! Mau bkecai akak tembak taw!kah kah..:P

Gieyana said...

Fazlzura

tue la kan..save time!hihihi

Gieyana said...

azni

alaa..jgnlah puji.malu lah! Biasa ja nie...

Gieyana said...

Mummy Ayu

hahah..tks..mula2 nk pakai ritu segan..tp nie try n kwn ckp ok jer..but nmpak ku lg kecik nok!kekeke

Gieyana said...

mamaacha

hahahaha..:D

Gieyana said...

Naimah

hahaha..sabar jer ko nie..tpkan, ku rs mcm dok dlm gua jer..awning dia tue ganggu sket..kakaka

Nana said...

hahah tudung indon
sama la tu term aku gak tu
sesuai je beb
muke hang pkai tudung ni

syanasaid said...

jelita jek ko pakai tudung indon
hehee

dulu aku pn panggil tudung indon

[-suziey-] said...

cun la wei..up sket dr bibik hokey..aku suka pakai cenggini..pakai ariani la babe..xde la rasa cam indon..ekekek:D

Sidratul Muntaha said...

aku pakai tudung ni skunk kak..
akan tpinya..
haku ade satu kaler jer..
itam.
ahahhaha..
ate dah kate tak suke warna lain kan?!
nak pakai ijo..nmpk sungguh mcm rupa buaya berkaki dua plak.
ahahhahhaa.

mama tisya said...

sesuai gie..bole rembat lg

el said...

bandung mari ka..hahahaha
sempoi pic..pes pes kacang pes

el said...

rini aku dpt komisen dr kelab jutawan

ape kata kita tgk2 dulu apa yg best sgt kelab jutawan ni

real mmg real taw

http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=elly

ibuayahdamia said...

sweet jer...memang senang pakai...terutama time2 nak cepat...ayu sekarang pun cuba berjinak2 ngan tudung sarung cam ni gak,..tapi brand fareeda...confirm tak rasa macam indon sebab kain chiffon kan...

++eden|essey++ said...

gie...ako tgk oke jek...x nmpk bibik pon...hihiihi...kalo ko pkai stok yg sarat manik2 tuh insyallah ade upe mcm bibik...hihhi....teruskan la usahamu yea...santeks ako tgk....

ieda said...

mcm budak ingkatan 3 .. :) sweet mude remaja ! ...

ALoNa CintamaniszLite said...

comey!!

♥ Che NamNam ♥ said...

haku suker tudung macam neh,cepatt sikit..:)