"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, June 30, 2011

Transformers 3: Dark of The Moon ~ Sangatlah Best!!

Assalamualaikum...


Actually daku mmg x pernah story kat sini kalau pergi tgk movie...malas nk snap2 jugak actually!

Movie nie tersangatlahhh best!Seriusly....

Suka dgn Prime nie...seyess!

Terpaksa menonton dkt Cathay Cineplex kat Prangin Mall instead of nak tgk kt GSC kat Queensbay or TGV kt 1st Avenue tue..Lebih selesa berbanding kt Prangin Mall..

Sakit leher mak psl seat dia pendek & menegak sket! Sampai pusing sana dan pusing sini utk cari keselesaan.Dan yg paling x best, kat Prangin Mall nie tiket for Child adalah sama mcm adult.

So oleh kerana nakkan keselesaan, maka ku relakan diri utk beli for Nureen jugak! tapi seyess RM33 ada adalah berbaloi dgn cerita dia yg best nie! hax haxx...

Masa part Transformers semua tue keluar, Nureen smpai bertepuk tangan! Seronok giler dier! Ummie dia pon terlebih seronok!!

Then masa 1st part heroin keluar hanya memakai underware + berkemeja..Nureen siap cakap.."x malu lah!" adeeiii! sure lane depan tue ckp budak kecik nie pot pet..pot pet non stop! mg betul pon!

Ai x nak leh buat sinopsis psl movie nie...so better uols pegi tgk sendiri! Mmg sangat2 best..ada komedi..ada aksi2 yg mendebarkan..ada part touching ms time Geng2 Transformers tue kena di usir dr bumi...

Sedikit filem review: uols leh pegi http://www.transformersmovie.com/


Mcm nk tgk KL Gangster pon ada nie! Pic entah apa2 nok! kahhh kahhhh!..:P

21 comments:

PinKy MoMMa said...

jelesnya dpt tgk wayang..
dh lama ngidam nak tgk nok tapi sape nak jaga baby ni..post ke penang boleh dak hahaha

@}--niEra-- said...

best ek?
sy nk tgk kt Queensbay mlm nih..3D lg..
kak,
kita sama2 dok penang..tp tk pernah terserempak kn..(tp kalau terserempak pun,mesti malu nk tegur)

d'nuraini said...

me 0daway nont0n cite ini .. ^_^

alyyani said...

aku terjah mlm ni! :D

mummy_ayu said...

wah best tu..Ian pun sibuk nak tgk citer robot nie..

ieda said...

huhuhu akak pun dah lama teringin nak nengok wayang nie huuhu tapi tulah hubby x suke huhuh

citer nie sblm2 nie akak beli dvd dia je .. baru hubby ok :)

Sidratul Muntaha said...

aku tunggu citer nih
tpi entah dpt tgk ke tak.
adeii

Mama Zharfan said...

gie, bukan ker movie ni rating PG13 ie umur 13 thn ke atas? mcm mana boleh bwk nurenn masuk panggung? musykil me...

Gieyana said...

MamaZharfan

Utk budak above 12yrs actually..tp below than tht kena pengawasan ibu bapak..filem nie thrill n x der la kesan mengejutkan..so kalau bw kanak2 sure diaorang suka..

Gieyana said...

Pinky Momma

Alalalala...sian kamoo...meh post ke sini..daku jaga k..:)

Gieyana said...

Niera

Owhh ya ker? tgk lah..mmg best citer nie..tmbah2 3D..

Alaa..buat apa nk malu..akak ok jer...jumpa tegur k..:)

Gieyana said...

Aini

Wahhh..best tau..:)

Gieyana said...

Alyyani

Wahh..best..best..:)

Gieyana said...

Mummy Ayu

Owhh ya ker? bw la..mmg best tau..:)

Gieyana said...

Ieda

Kesian akak..try ler pujuk rayu..sure hb nk p tue..tp kalau tgk DVD pon dh ok dh tue kan..:)

Gieyana said...

SidratulMuntaha

Moga ko dpt pegi yer Yang..kadang2 pon me jd camtu gak..plan x hengat but last2 x dpt p..

fazilzura said...

wah besh nye, aku dh lamo x tgk wyg beb ... tiket pree nuff punx gune2 lg

el said...

aku dh tgkkkkkkkkkkk
giler besttttttttttttttttttttt
kekasih aku prime adooiiii mmg herolahhhhhhh x puas tgk kena beli dvd ni

Cik Wanie Ghani said...

yes,
transfomers mmg best,
terbaik dari ladang,
hihihihi...

wanie dah tgk dah smlm:)

aTy _faRed~ said...

tau tak pew...tu ar biler orang kate tak besh..rase nak sekeh2 jer tu...hahaha..:)

Mohd Ridhuan said...

fuh....
dah layan transformer dah...
xkesempatan ag nk tgk..

"Mainan Piano oleh Hazman Halid"