"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, June 27, 2011

Weekend buat Apa??

Meh nk update sket...


^_^ Mood : Separa rajin! ..camna nie?
^_^ Di temani : Siaran Light Fm : perghh leh ngantuk weii! apsal officemate nie pasang channel nie? Huks! tapi x per..Nureen ada di depan mata bsama pic zaman dedulu bcinta ngan Si Somi..:P


Weekend buat apa?

Seyess..we all melakukan aktiviti yg melampau batas! Kesian Si Suami!..Tetiba rs nk balik kampung after ayah tipon byk kali suh balik makan durian! Feninnn kepala taw! gara2 overdose makan durian! hax haxx...
Jumaat jam 11.20 keluar dari umah kt Penang nie..padahal Mr Hubby baru jer balik dari KL jam 6.00 ptg tue! kejam tak???ngeh ngeh...:P

Pukul 2.30 pg kot smpai rumah we all yg satu lagi tue! Brp byk umah daa smpai Nureen pon pening...>.Rumah Penang > Rumah KN> Rumah Mertua> Rumah Mak..Empat umah noks! 3, out of 4 bukan rumah sendiri lah..:P

Ronda2 dulu b4 balik kg...singgah makan Char Kuew Teaw a.k.a supper dtengah2 malam buta! tue pon nasib baik x naik ferry jam 12.40am tue..kalau idak rsnya pukul 3.30 pg kot smpai!
50/50 nak balik mlm tue ker idak actually..kalau balik keesokkannya sure we all gerak after lunch...tue yg paksa diri sendiri utk balik tue! padahal mmg selalu buat camni pong!hihiihi...

Umah makkk...zaman kanak2+remaja di sini...:)

Yang bestnyer edisi terjah kampung kali nie!.

~ Tgk baby smpai Nureen x mo balik! ini gamaknya dier nk suh Mummy & Daddynyer kasi adik! vaa vaa vaa...
~ Makan durian smpai pening!!!...
~ Dan yg paling x best! Malas giler amik pic! So entry kali nie..non adoo pic terbaru pong!ngehh ngehhh!

Okies..itu ajer! this week mak busy noks! Buat eseyment! 10hb depan nk submit! perghh struggle cari bahan!:P

10 comments:

PinKy MoMMa said...

aduhduhduh makan doyan sedap sungguh!

sini doyan sgt mahal! erghhh apa daa..

fazilzura said...

weols ke CHEratingggg...

* pe lagi gie, kasi le nureen adik... haku ni kalau le baby tu ado di jual di kedai2, dh lama aku borong

Zue AnnaLeeya said...

yuppp.... cepat2 bg adik kt nureen...
ekekekek..

Gieyana said...

PinkY Momma

sama lah ngan kt Penang nie..tue yg terjah gak balik makan duyan free..:)

Gieyana said...

Fazilzura

wowww bestnyer!kawan aku aka ex boss ada kt sinun..next time nk terjah jugak lah!

wehh..kalau dpt borong bb kt Tesco sure aku beli gak nih!kekeke

Gieyana said...

Zue

Agak2 ada jual kat tesco tak? ekekeke..:P

illa said...

Jauhnya carik durian yer...cini senang nak carik durian tp tak teringin pun nak makan..naper ntah hehehe

mamalieyna said...

waaah sempat aje balik kampung~ rasa mcm always balik kampung je..^_^

haih pandai nureen kasi hint eh, nak adik...hee~

Cik Wanie Ghani said...

best kan bila ada kampung nie,
bolelah balik kampung,
mcm wanie nie,
huk huk huk huk...

sedeyyyyy

adarnadzmie said...

huhu.. winduuu umak mak kat kg...