"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, June 29, 2011

You Listen to Me First!!!

Astaga!
Tarik nafas panjang2...
Hv you all ever heard this wording??

Owwh! Sorry!
Not longer become Mama Cool! Haxx haxx!


When something tht we expected did not come true ...
When its was delaying for more than 2 month...Its make ourself become frustrated!
When the money going to fly..
When the time & effort was wasted!
When we talks but they don't want to listen..

Then..

"You Listen to Me First!!"

Maybe..this words will make them act quickly..
Mission can be accomplished easierly..

But when
There is a FRUST...

Of coz...

There is a reason behind this!!
 
Trying to cool myself like this picture..I'm trying to make Nureen feel cool too!

11 comments:

fazilzura said...

wakakak sabo2..

aku penah bile dpt col dr cutomer meroyan .. selumber je aku ckp LISTEN TO ME FRIST

PinKy MoMMa said...

yeahhh sgt cool ummi ;)
untung nureen..

mummy_ayu said...

napa dear......mcm frust je bunyi nya

Gieyana said...

Fazilzura

haxx haxxx..sabar nie...:D

Gieyana said...

Pinky Momma

hahaha..cool babeh!

Gieyana said...

Ayu

mmg frust sgt2 nie dear..:(

*∽ IZAN ∽* said...

sabar sabarr... tapi memang gambar ni COOOOOLLLLLL gilerrrr! I loikeee!!

Cik Wanie Ghani said...

alamak,
kenapa nie ummi nureen?

cool ok:)

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

salam Giena
Lawo tone!
touching gambaq ni

yantz-yeem said...

tegas bunyi nya tu...

salam..ada peluang besar untuk anda memenangi rm30,rm20 & rm10!!nak tau apa?jom jenguk blog saya...

SueZ said...

hahaha..muka nureen siyes...suka picture ni...mama dia cool jer.. tak leh imagine if nureen caka kat mama " listen to me first" hahaha