"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, July 15, 2011

Best Lah Semalam..Seperti Menunggu buah durian di Pondok Usang..

Assalamualaikum...

Suka2..Last minit planning jer ke sini..Menunggu Durian..Opss tidak!
Memenuhi perut yg semestinya perlu di isi setiap hari....
Kalau tidak pasti menjerit2 di buatnya dengan irama yang penuh kesyahduan..:P

Celebrating juga nieyh!
One of my friend gonna transit transfer to other country state!
Gonna miss her so much..sob3x..

Wahh..wahh! Saya suka! Seriusly nmpak oldies! era 60-an ker niey!hax3..tp kan! Someone is here also...sibuk dgn halnya sendiri..dn Mr Hubby nmpak gemuk..wuwuwuwu! oppss sori!

Kasi tayang intro sedikit! Inilah 'durian" yg di cari..I likeee..1st time mkn Kepah masak halia..sedapnyeeee..

12 comments:

PinKy MoMMa said...

macam cantik je tempat ni yang..
sgt syahdu..teringat nak raya :)

pssttt..a'ah leh vote hari hari :)

fazilzura said...

I LIKE IT TOOOOOOOOOOOOOO.. smart wehh

el said...

la igt betul2 tgu buah doyan jatuh
ghupenye teringin kepah eh..kt mn ni

mummy_ayu said...

sedap tu.....
and that pic...cun seh.. :-)

Gieyana said...

Pinky Momma

Betui2..tetiba tingat nk raya gak..hahhaa..

wokies..:)

Gieyana said...

Fazilzura

hahaha..sabar jer ko..:)

Gieyana said...

El

hahaa..nie anak aku yg suka makan niey..sj try masakn nie..:)

Gieyana said...

Mummy Ayu

betui2..mmg sedap lah..thks yer Dear!

bspotgurl said...

Sedapppnya

Gieyana said...

bspotgurl

a'aa..mmg sedap..:D

sall said...

Nice...

Gieyana said...

sall

thks..