"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, July 4, 2011

Charles & Keith

Wanita dan fesyen adalah sinonim kan! pelbagai jenis koleksi dan jenama yg berada di pasaran...
Yang penting..Ada ringgit jer kan! Meh cuci mata dgn koleksi Summer dari C&K nie..now ada sale up to 50% on selected item.

 Yang nie, cantik!


 Cantik yg nie kan! but rs tinggi gak nie..hurmss thinking nak beli ms window shopping ke sini ritu...tunggu bonus lah! ^_^

Sangat selesa kasut dier but little bit expensive lah...dan mostly kasut dier tinggi sgt lah!

Picture : Charles & Keith

12 comments:

el said...

aku mmg suka kasut2 CK ni...cun2..nti raya nak rembat 1 2 pasang..dh lm x beli ni kasut ahaks

Cik Wanie Ghani said...

my fav tue kak,
hihihihi,
wanie mmg suka C & K nie,
kalau pi Penang,
mesti kena singgah kat Gurney Plaza,
:)

Gieyana said...

El

A'aa kan..mmg cantik..tp mostly byk g tinggi sgt...:)

Gieyana said...

Cik Wanie

Oic..akak pon suka gak..tunggu sale ler br leh beli..kat 1st Avenue pon ada nie..dkt sket n x yah p Gurney..:)

tiefazatie said...

wah..kasut CK nie mmg sedap pakai kan sis..ifa konvo pun beli kasut CK nie..ngada2 kan..hihi

btw..tq sudi komen n3 ifa sis..=)

NM02 said...

wow.. mengancam la..

InaAchik said...

aku br terjah sabtu lps kat pavilion. tapi xder satu yg berkenan. handbag yg berkenan 10% diskaun jer... kasut & sandal cantik2 tapi tinggi nak mampos! sumpah aku tergolek dog kalo pakai. hehehee

Gieyana said...

InaAchik

betui2 kan..mmg tinggi giler..tp design yg bkenan tinggi la plak..:D

aTy _faRed~ said...

pekenan kat handbag die... siyes ade sales 50%..waaahhh..memang besh ar...:)

fazilzura said...

kalau hok slim melim ni , mmg wajib le muat tuk ko beb

Nana said...

sure mahai kan
aku xpenah ada henbeg mahai2 hehe

MaMa aFai said...

geram toi aku bila ko bg tau C&K ada sales kat FB ri tu...
tp apakan daya...Guess aja yg dpt...coz x pegi pulau..
tp kan c&Knya shoes aku suka yg wedges...cantik2...