"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, July 11, 2011

Nureen + Mr Daddy : Kemana tumpahnya kuah kalau bukan ke nasi

Tetiba Nureen cakap: kukuuu yuyuuuuu....saya dh gelak terbahak2 dah..but Mr Daddy x paham2 la apa yg diperdengarkan oleh Nureen..(Ayam berkokok rupanya!kah kah)

This pic is freshly out from da oven! tetiba both of them beraksi camni semasa saya tgh memerah otak utk mencari bahan mengarang on Saturday...dh tahap stress dh nie..:(

Take five seketika kan...:)

 See..see..Mr Daddy tgh kusyuk menonton bola..suddenly jer Nureen memanjat..pic sedikit sensored yer..hax hax..abaikan kreativiti Nureen di wall juga ya..:P


 Abaikan persekitaran rumah saya..Nureen tgh sibuk mengemas..saya pon sama..nk transfer barang2 ke rumah satu lagi..
 Hepi giler Nureen..Me happy juga bila tgk dia macam nie..
 Hi Semua..this is the new photo of Nureen Najwa..aksi dia memanjat macam nie adalah seperti aksi Ummie masa kecil2 dulu. Ummie suka panjat tengkuk ayah masa ayah sedang makan nasi..so, habis saja ayah makan nasi sure Ummie pon lompat turun..kan like daughter like mother..:)

8 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

budak pompuan mmg camtu kot
siratu pun sama, suka buat camtu kat en. abah

Edy Zaidi said...

haha...pandai nureen bagi idea kat mak dia tuk buat entry

ieda said...

pang..pang..
kenapa??
rasa nak tampar pipi tu..
kenapa??
comel sangat...hehehe
gambar last tu...geram tengok.

mamalieyna said...

hikhik...sweet....ikut mak dia ye.. ^_^

MrS. F!zA said...

hahaha..mujur nureen kecik je..kalo besar patah tengkuk abah tu..hiks..

*ouh ikut fiil ummi rupanya..

Zue AnnaLeeya said...

notti mcm ummie dia rupanya...
hehehehe....

juelee said...

jumpe jugak belog gie akhirnye... hehhee

Gieyana said...

MamaSyaza

tue la kan..myb dh natural la kot kan..hihi...:)