"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, July 14, 2011

Outing nieyh Sangat Best Lah!

Lupakan ke'nervous'an utk operation nanti!
Lagi saya pikir..lagi saya rasa gabra! Adeeiii! Tawakal..tawakal..bkn Hospital Tawakal yer!

Bestnyer punyai suami yg sporting suka posing2!
Tapikan..lately si dia mcm malas saja nk bergambar...makin gemuk lah tue..:P
So saya paksa jugak dia utk turut serta....

sgt2 sempoi although masa mencemburui we all..

Lokasi : Jetty Ke Pulau Jerejak, Penang
Masa : 6.00pm until nk maghrib..adeeii!

My small family...

Peace No war!
Tetiba jer Nureen datang! uits sapa yg tolong ambilkan gambar??
 Di belakang we all tue lah Pulau Jerejak..cuma ada 1 resort saja di sana..nk pergi kena naik bot yg santai..

Haa..yg nie saya suka..syukur padaNya psl dapat dpt menyecapi keindahan Ciptaan yg Maha Esa.

^_^ Dkt sini lah air Teh Ais berharga RM4 dan air Teh O Ais berharga RM3.50...rasa tak berbaloi pula tp x pa lah..rezeki hari tersebut dah di tentukanNya..

26 comments:

Dee said...

wow..gambar cun2...best ke pulau jerejak?

PinKy MoMMa said...

comel gbr kamu dan hubby buat peace tu..sgt ceria :)

Qaseh said...

cantekkknya gambar...so sweeet pic yg last tuu

Ummi Eisya&Amani said...

cantik semua pic..orgnya pun cantik..mmg semuanya cantik la..

Zue AnnaLeeya said...

gambo last tuh mmg cantik...
seme gambo la cantik....
view pon cantik....

ak yuyunz said...

gie.. moga slmt semuanya ye..

MamaRifqy said...

best kan kalau sumai sporting bergambar!!bertuahhh sungguh

Zie Fauzi said...

erkkk...teh ais rm4???? tak pernah lagi ke jeti tu..x tahu la plak semahal tu..

pic atas tu semua cun2 belaka...hubby k.gie suka senyum bila amik gmbar.. hubby zie suka masam bila bergambar...

mamalieyna said...

sweet...

ish mahai benooo airnye..hu~

Cik Wanie Ghani said...

wanie x pernah sampai lagi ke Pulau Jerejak tue,
best x?
hihihi

lieyalatif said...

cantekkkkssss....korang anak beranak ni mmg pandai posing...pandai amik gambar...cantik2 gambar sume tau!! suke tgk....

insyaallah dear, jgn nervous...kang naik plak BP tu...semoga sume urusan operation dipermudahkan yeak...

el said...

aku dok dkt ngan jetty tu pun x nah g lepak..nti nak g lah lepaking..teh ais RM4 perghh sure sodap tu..kalo x sodap mai nak marah hahahaha

Gieyana said...

Dee

Thks..hurmss cuma Resort jer kt dlm tue..pernah masuk b4 but rsnya ok sj..:D

Gieyana said...

pinky momma

thks yer..

Gieyana said...

qaseh

thk you..:D

Gieyana said...

Ummie Eisya

hahaha..sabar jer ko nieyh..:D

Gieyana said...

zue

macih..:D

Gieyana said...

ak yuyunz

macih dear..

Gieyana said...

mamarifqy

hahaha..ikut mood gak nieyh..kdg2 dia x mo gak snap2..:D

Gieyana said...

zie

tue la psl..ms order tue x tgk pon menunya..consider rate hotel lah nieyh psl warung nie kt jeti dier..:D

Gieyana said...

mamalieyna

thks..tue la kan..mahal..:D

Gieyana said...

cikwanie

biasa jer kt resort tue..nothing yg special psl penah msuk dlm tue..:D

Gieyana said...

lieyalatiff

thks..ala biasa2 jer nieyh..sekadar hobi..:D

thk u2 yer..insyaallah will think positive..

Gieyana said...

El

p la..ok juga but pantai dier kotor lah..tue la psl..teh ais 4hengget..tp rs sm jer..

adarnadzmie said...

habaq mai kat mana ayaq mahai sgt tu???.. hehe.. takut akak nak pi minum....hihi

MrS. F!zA said...

suka tgk gmbr hubby ngn akk tu..2,2 spotink!