"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, July 25, 2011

Percutian Singkat : Rewards for us!

Assalamualaikum...

Congratulations! We hv successful rewarding our self for this short trip! clap3...

Verangan dan perasan berjalan ala2 primadona..setiap aksi di rakam oleh paparazzi! auww2..I likee..:P
 di temani oleh dua buah hati pujaan hatiku! Sangat membahagiakan..

 Masing2 membawa haluan kerana tidak bersefahaman! Owhh..nehi2..of coz masing2 saling melengkapi!

Dan...
Treatment a.k.a rewardkan diri dalam bilik suite yg ala2 padang bola futsall! sgt2 menyeronokkan!

Nanti saya story! but not sure whether so soon or not..tungguu..

16 comments:

juelee said...

wow nice picca... ke mana bercuti tu, suite tu nampak best *_*

alyyani said...

reward utk diri, me likey! :D

fazilzura said...

WAHHHHHHHHHHHHHHHH besh nyeeeeeeeee

lieyalatif said...

suke pic first tu.....kelas...ala artis tgk dok outing ngan anak, then ade paparazi snap heheeheh.....

wah cuti2 sakan yeak...cepat cite...pi mane tuh....

el said...

x ajok pun hahahahah best2 kan short trip pun sgt bahagia gitu pls pls more story pls :)

InaAchik said...

giler ah gambar! kebabooooooo!!!

PinKy MoMMa said...

owh bilik kamu sgt romantic yang :)
ku suka!

bestkan dpt spend time bersama begini..10 star ai bagi u nok hehe

rATu kEBaYA said...

gambar sangatlah menarik.. suka sangat tgk.. boleh letak banyak lagi ke?

Ummi Eisya&Amani said...

mmg best..gaya artis barat la..hihi..

♥MAMASYAZA♥ said...

short trip pun tak pa, janji happy n best. kat mana ni..???

syanasaid said...

aku ntah bile nk mereward diri sdiri
rse letih sgt2 da ni ha

Hidaya (IbuBalqis) said...

Assalam,

Akak, sy new follower. Sronok bc blog akak, nmpk everthing simple, but 1 happy happily.

Cepat2 la update enrty vacation nie, nk tau gak pegi mn & nk tgk gmbr2 yg cantek2 :)

~Siti Hajar~ said...

nak stoberi..???

Nana said...

beznye g cuti
aku konon2 nk cuti
jumaat ni
kensel! huwaaa

ieda said...

sesekali reward utk diri sendiri apa salahnya dik .. best2 nak2 lepak2 di otel dan tenangkan diri huhuhhu :)

mama rifQy said...

lawa gile gambar yang masing2 menuju destinasi yang berbeza tuh..hehehehhehehehee..