"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, July 7, 2011

Pizza Hut : Tea Break Seisi Keluarga

Si Kecil tue merengek2 nak makan pizza. Nie ekoran daripada Domino's nyer orang datang bawa promotion coupon kat rumah lah tempohari. Harganya cuma RM20 for pizza yg harganya about Rm100+ tapi due date dier end September nanti. Oleh kerana terlampau banyak sangat pizza tue dan tempoh yg singkat, so Mr Daddy tak mahu beli lah. Lagipon free coupon tempohari pun tak redeem2 lagi.

So terpaksa lah we all memenuhi permintaan Si Kecil nie although tak berapa suka sgt dengan Pizza Hut.
Meh layan picture kenangan we all berpelesaran makan kt pizza hut.

 Suasana Pizza Hut kat Prangin Mall, Penang nie..cantik & Moden suasana dier...suka dengan decoration kt sini..Nice & Simple..
 Uits..belum makan lagi dh mengantuk ker?? haxx..haxx...apa yg we all buat pon dh lupa dh time nie...
 Nureen dgn Calamari nyer...dia minta ini but x habis pon...
 Then, we all order regular Pizza nie..x brp best sgt lah! selalunya order Supreme tue..but this time saja nk try taste lain..
 After makan....She conquer my liptics...tiap2 kali jumpa cermin sure di-touch upkan lip nyer..
 Haa..kt poket comel nie ler dia simpan lipstic tue...aduyaiii!
 I kiss u..U kiss me..ngan Daddy x leh ler kiss2 camni kt depan org ramai kan! Opssss! terlebeyy sudah!
Last but not least: Credit to Nureen psl snap this picture nie...:P

^_^ Seronok kan bila spend time bersama2 mcm nie...tp time nie mmg betul2 best..sambil lepak kt sini boleh tgk Superbike, Ferrari melintasi..dan yg last sekali, segerombolan basikal! Berbersorak2 orang ramai yang berada kt tepi2 jalan tue..:)

10 comments:

PinKy MoMMa said...

spend time wif keluarga kecik = sempurna ;)

el said...

sorg lg mkn piza..adoiiii x thn dh la pose ni

d'nuraini said...

errmmm...pndai nureen eik...

fazilzura said...

alahai sweet je..

* awat aku tgk muke hang agak berisi ye.. ado isi kah ? but aku sukeeee, nmpak ko comel

NM02 said...

patutnya ai pegi makan pizza tau smlm, tapi hubby ai bz.. mencik!

Cik Wanie Ghani said...

wah,
sama plak entri kita kali nie,
yes mmg wanie akui Dominos lagi sedap dari Pizza Hut,
hihihihi:)

Gieyana said...

Fazilzura

Owhh please..mak x mau lg preggy..nk holiday dulu next year Feb then br leh preggy..krg mak x leh naik "belon" ngn family kecik mak nie..hihii..:)

::NureeN:: said...

betulkan pizza hut x sesedap domino, so klau mkn kat pizza better order yg nipis tue ada kan..
cantik la pizza kat perangin mall nih.. mkn pon rasa santai jekk, dh lama x mkn kat cini last rasanya b4 kawin dulu.. ;p

MrS. F!zA said...

pandai nureen amik gambaq!

Nana said...

ala so sweet gamba nak kiss tu