"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, July 11, 2011

Subway

Sedapnyaaa..

Lama betul tidak menerjah kesini...tetiba rasa tersangatlah sedap! haxx haxx..seperti orang kebulur rupanya saya nieyh!

Siapa yg puasa hari ini..sorry yer..x bermaksud utk menguji ibadah puasa uols..:)


G nak makan apa? 

Me : x nak tuna yer psl rasa x best sket! sour2 jer taste dier..Ai nk bacon lah..kalau chicken pon not bad!

 
Nureen tak nak yg lain2..Dier nk keropok nieyh saja..jimat RM!hihi.
 See..see...although we all offerkan dier subway nie..tetap asyik dengan keropok tue..

Nureen yg baik hati tolong snapkan pic Ummie dan Mr Daddy..Gieyana Junior's Photographer..hihihi..Both Ummie + Abah yg kekenyangan..Opss! belum makan lagi lah..:P

Actually this is the main motif dtg sini..Nureen nk cake hepi birthday to u katanya...tetiba jer parent dier divert ker Subway...

^_^ Tetiba still thinkingkan Subway lagi...jom terjah!

5 comments:

el said...

ada org nak banjer kita x subway tu hahaha

myaishahhafiz said...

wah mcm sdap jer subway tu,
klau kat penang area mana ada jual subway nie yer?

rasa mcm nak terjah penang la cari subway. sb alor staq memang tak dak subway nie.

Ummi Eisya&Amani said...

nureen dah ada talent tu..cantik gak dia amik..hihi

Mama Zharfan said...

belum pernah try..nak try one day :)

tlg me click2 my grapevine ;)

JOM CLICK kalau sudi!

CLICK YG NI GAK!

AyuArjuna BiGoshh said...

me suke yang meatball punyer :)