"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, July 18, 2011

Wajah Kesayangan Ummie & Daddy

Lokasi : Umah Mertua
Using: Nikon D80, 50mm, sedikit touch up menggunakan Adobe Photoshop.

Cuba teka anakanda  saya tgh buat apa! Busy body actually nieyh! but saya rasa aksi dia nie sangat sweet! Ibarat masuk bakul angkat sediri! ada ku kisah?? bak kata Nureen kekadangnya! hak3..

More story coming soon..:)

22 comments:

NM02 said...

kait moktan kannn

MrS. F!zA said...

apa yg mulut2 tu..buah rambutan ka

mummy_ayu said...

apa dia buat tu?

Cik Wanie Ghani said...

apa yg si kecik tue dok buat?
hihihihi

lieyalatif said...

tgh kait something dari pokok nie....so cute..sampai nganga2 hahh kekekekeek

izazi said...

cun !!! akak suka shot ni :)

Gieyana said...

NMO2

hahahaha..:D

Gieyana said...

Mrs Fiza

hahah..smpai nganga mulutnya..

Gieyana said...

MummY Ayu

tgh busy body nk menolong..:D

Gieyana said...

CikWanie

hahaha..smpai nganga kan..:D

Gieyana said...

lieya

hahaha..tue la psl..smpai nganga..:D

Gieyana said...

Izazi

:D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ape yg berbulu tu? kucing ke? huhuu

::NureeN:: said...

rasanya nureen tgh lambung beg yg berbentuk org utan kot heheheh...

nk mintak tlg komen cini

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tqvm

Edy Zaidi said...

tu tgh kait rambutan ke tu?lepas kait, terus masuk dalam mulut yang ternganga tu...senang keje...hehe

SueZ said...

comel lah....pandai u tangkap gambar....suka2

Ummi Eisya&Amani said...

wat pe tu..syok tul..

fazilzura said...

apo yg dia wat tu , sure petik something

kudalaut said...

capture menarik.
first time melawat kat sini.
nice and keep it up :)

btw can i share your link at my blog ?

Gieyana said...

Kudalaut

Thks..hurmss x dpt nk link ur blog lah..kasi ler link..:)

*∽ IZAN ∽* said...

sweet sangatt...! pic tells a thousand words!!

InaAchik said...

gambar ko memang cantik!
kagum sangat!