"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, August 1, 2011

Cameron Highland : Semalam Yang Hangat tp Dingin lah saya Rasa!

Sebelum Engkau Kemari
Tiada resah
Tiada Khuatir

Menjelang Kemesraanku
Yang Di rindu
Hanya Shahdu..

Apa kes dengan lagu nie? x der kena mengena yer! Tetiba syok melayan lagu oldies nie..Mmg best lagu nie!kan..kan..kan!! Lagi best woohoooo'oooo..Lagi Best wooo'hoooo'oooo...Dengan jalan2 Cameron Highland saya rasanya!hak3..(Mak pinjam jap lagi iklan MyVi baru tue jap yer!)

Kata penginapan tanpa dirancang 2 hari 1 malam kt Cameron Highland nie kan. So saya dan family kecik tapi bahagia, cuma abiskan masa2 santai kt hotel saja. Mak malas nk pergi night market ditambah pula dengan hujan renyai2 yg turun. Kesian pula Puteri saya yg sorang tue. So, activiti malam hanya meronda2 disekitar hotel & relax2 di bilik yg ala2 padang Futsal tue yer, tuan2 dan puan2 sekalian..:P

 Saya sayang family kecik saya...abaikan muka ai yg kepenatan tue yer..seyess mmg penat dok dlm kereta lama2..Rugi masa dengan jam kt Brinchang tue..
 Nureen teruja dengan bathtub nie..Nureen ckp "Kolam renang"..so tiap2 kali masuk kt bilik, sure My princess mandi! Mak x sanggup nok psl sejuk gedisss!

  Saya dan anakanda kesayangan saya. Hubby? Sibuk layan bola..Malaysia vs Singapore!huks!
 Haa..nie sempat gak posing2..padahal mata hubby tue kejap2 kt skrin TV..:)
After had the dinner..Sorry, pic makanan?? Nehi2..mak x snap2 pon psl just a normal order. Me- nasi goreng, Hubby-Burger with french fries & Nureen-Spaghetti. Then masa tgh relax2 kat Lounge nie, Nureen boleh lagi nk makan eskrem Haagen Dazs. Mak aii, sejuk gediss camni siap leh makan eskrem lagi. Mak x sanggup!..

Sila layan pic gedik santai saya bersama dengan Mr Hubby yg sangat sporting keesokannya yer..auww auww..mode: Malu!

^_^ Next story, coming soon k..nothing much we all buat..x rush sgt kesana kemari psl most of place dh pegi dh before..:)
^_^ Seronoknya MC kt rumah...no need to think bout work..Now me dh makin ok..mata still kemerahan lagi.

Cameron 2011 entries:

Holiday @ Cameron Ye 2011 ~ The Journey is Begin!

 

8 comments:

PinKy MoMMa said...

dear...cepat sihat ye..
still jadi lanun or dah buka hehehe..

nureen org yg paling best bila bercuti kan hehehe..bestnya jadi mcm nureen..tak de masalah ;)

Farra Dhelina said...

kak gggggggggg... lama tak dtg sini :)

slmt bpuasa kak! sihat?

Gieyana said...

Pinky Momma

Thks yer dear..Insyaallah..touching!
Dh x jadi lanun dh..dh muka dh mata..but still rs ngilu & pedih gitew!

betui2..dia yg nk pegi sgt nie ke 'bilik" katanya.. Ummie dier amik peluang gak nieyh!hihihi..

Gieyana said...

Farra

Farraaaa...yes i'm here..still on Mc after da operation..

Selamat Bpuasa juga yer..:)

Zue AnnaLeeya said...

slmt berMC la Gie...
cpt sembuh yer...

slmt berpuasa jgk...

Ummi Eisya&Amani said...

3 beranak ni muka sama je..hihi..

selamat berpuasa ye..

Gieyana said...

Zue

thks yer..Selamat bpuasa juga..:)

Gieyana said...

Ummie Eisya

hihii...macih yer Yang..Selamat Bpuasa juga..:)