"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, August 15, 2011

Kotak Azimat : Hadiah Dari Yang Tersayang...

G..nak hadiah apa? 

Hurmss...x nak apa2 lah psl baju raya G dh ada..Kasut pon sama gak...[harini kalau tolak pon sure hb x jatuh nie, pokcik kayooo!..:P]

Okay2..bagus2..

Tapi kalau abg nak kasi...abg beli kotak azimat yg G nak tue dh ler...ate murah jer kan! leh G buat balang buh kueh raya!kah3..

Agak2 kalau saya taruk kuih raya dlm balang nie sure x yah susah2 nk refillkan!!.satu kampung leh mai makan!hak3...

^_^ My koleksi nie..nak simpan brg2 x bguna especially baju2 Nureen yg dh kecik!

11 comments:

Mama Zharfan said...

heheh suspens..:) ingatkan music box ker apa :)

mummy_ayu said...

ayu baru trepikir nak beli bekas mcm nie..nas letak baju raya..pas tu esok2..senang leh simpan apa..

~Siti Hajar~ said...

Bagusnyer ko Gie siap tolak hubby nk kasi hadiah, klu kite cepat2 fikir nk apa walau semua dah complete...ekekekekek

PinKy MoMMa said...

hahahaha kembong makan kuih raya bnyak ni nanti yang :)

mamalieyna said...

kt umah kita, takdak langsung kotak gini,awat eh..hehe..tp byk guna box gini ni..hee~

selamat berpuasa G~

Ummi Eisya&Amani said...

hihi..lawak tul..tapi ok gak tu..hadiah dari tersayang tapi simple pun suka gak kan..

Myra Jay said...

Fuhhh!!! kalau boh kuih raya dalam box tu, mau terbeliak bijik mata org kampung :)

fazilzura said...

bj akil yg kecik2 pun aku tibai simpan dlm beg plastik itam beb , wakakak x sempat lg nak mengemas

el said...

pokcik dpt bonus eh..kayo2
igtkan kotak ape td..
pokcik pun kasi lah kotak cincin ..x reti2 lg ke...
biasalah surprise make our luv happy kan kan kannn

Edy Zaidi said...

kalau buat balang raya pun ok jugak sebenarnya...campur je semua kuih dalam tu...haha

e.l.i.z.@ said...

hahah letak dlm tu kang masuk angin kang