"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, August 3, 2011

Pagi yg dingin @Cameron

Assalamualaikum

Malas lak nk continue story kat Cameron nie. Malas nk download photo, then letak watermark. Penat nok!
Tapi since dh pegi & sayang lak bila gambar2 kenangan tue saya rasa x simpan buat kenangan kt sini.

DiSini, bangun seawal pagi, menghirup udara yg sangat nyaman n jauh dari kesibukan kota yg menyesakkan, mmg sangat menyeronokkan. DAMAI!!

Saya rasa pagi tue sgt indah walaupon kesan hujan masih lagi dapat dilihat dimana2. Buka balconi smbil diikuti oleh my princess dgn menghirup udara yg nyaman di sini sgt2 best! Nampak seekor rama2 kaler kuning. CANTIK!
 cantik rama2 nie . macam daun pon ada..tgh dok relax2 kot..:)
 we all had da bfast. Buffet line yg sgt byk choices nyer..kena dgn my taste. x der pon snap2 pic psl malas n lebih suka bersembang..
 We all lepakking kt Luar. Ditemani oleh En Murad, da GM of Heritage. Nureen mula2 malu..lepas tue dh ok dh..
 Me & Nureen. Me ala2 stim jer nieyh, Silau!kah kah..

Then we all menapak ke tpt seterusnya-melihat tumbuhan hijau.Treatment kan! Tu pon makan langsat psl cari x jumpa. Padahal CH nie kecik jer!kah3..:P
Me Bersama kesayangan saya..
Nureen bersama Mr Hubby...Love them..:)

DAN..


Teringin nk amik pic gediks kat sini..tetiba ada owg Interframe kt belakang daa..potong stim betul!huks!

^_^ Next story, akan datang k!

12 comments:

mummy_ayu said...

bestnya jenjalan cameron..
2nd pic..nureen nampak sgt matured...
and last pic of u..sweet....tapi slack ada plak apek kat eblakang tu..crop la.. :-)

PinKy MoMMa said...

auwww gbr gedix tu dah cantik dah yang :)

apa pasat la itu olang kacau daun..
slalu nampak nureen carry benda alah tu..aper ye tu? ;p

Gieyana said...

Mummy Ayu

A'aa..last minit plan nie..tp syukur menjadi..:)

haha...dh 4 thn dh dia dear..:)

tue la psl..slack tul..nnt ai crop..:)

Gieyana said...

Pinky Momma

tue la..mak pon suka tp x taw lak hb dh terambil kt blkg tue..kakaka

owhh..itu ubat cap kaki tiga..bukan2..tripod utk we all snap2 photo family..mmg slalu angkut sekali n Nureen willing utk bawa..:)

::NureeN:: said...

best2.. rasa bersemangat nih.. x sabau nk terjah.. agak2 nyerr jd ke tidak plan kami.. ;p

el said...

hahahaha spoil tu mamat tu eh..xjd gedix2 hehehe

InaAchik said...

aku ni pon ntah biler nak sambung citer cameron. malas kekdahnya.... lg suka wak entry ntah hape2...

mamaRIFQY said...

Chanteq rama2 ituuuu..hehehehehe

Bile la nak g cameron gak ni??

ak yuyunz said...

yang review hotel peliss :D

♥MAMASYAZA♥ said...

wow bestnya. last akak pegi sana masa ami kecik, dah lama benar tak kesana

fazilzura said...

ayokk . gambo last tu kasi rugi tui...

besh nye, lepas raya mmg ado plan nak terjah sanun

Farra Dhelina said...

kak g, sory, byk dh terlepas story..akk admit kenapa? sakit?

hari tu mcm perasan kak zura yg admit kat fb..eh ke sy salah org?