"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, August 15, 2011

Quality Time : Masa yg mmg ku suka bila bersama2 dgn Nureen

Assalamualaikum...

Sebusy manapon ada..Cubalah luangkan masa yg tersayang...menonton TV, Jalan2, Shopping2...
Saya akan cuba..harap2 anda semua pon begitu k! Tapi seyess...shopping berdua mmg memerlukan kesabaran apatah lagi di bulan puasa. Tak larat mak nk kejar nok!hak3..

Since dah start keja nie..saya mmg sibuk! Nak update blog dh jadi malas..blogwalking apatah lagi...so, slow2 kan..:)

 See..ini lah budak yg nakal tue..:P tapi saya sayang DIA!
Haritu merajinkan diri wat photoshoot kt sini..picture so..so jer psl mode utk snap2 fly entah kemana..tunggu buat photoshoot raya nnt lah!

^_^ Besok nak balik sini...Yes! Heaven!..


10 comments:

PinKy MoMMa said...

memang shopping di bulan puasa memerlukan kesabaran yang ;p
pssst ku dah post ye kad utk kamu and ada small gift jg utk kamu my dear :)

padle said...

doakan saya dpt anak secomel nureen yg kak gie..^^

salam ramadhan!

NM02 said...

kalu rajin

singgah umh ai tahu

hehehe

~Siti Hajar~ said...

sy pn rs tercabar bila shpg dgn anak2 without hubby, hr sabtu tu hmpr2 Dalia hilang kat jusco tau (tp citer ni xkasi tau hubby...) ngeh ngeh ngeh...

Tp dlm letih2 tu rs happy bila tgk anak2 happy, semua ibu akan rs camtu kan...

Gieyana said...

PinkyMomma

betui2..mmg kena byk sbar kan..
Uits..x yah susah2 Yang..kamu nie..

Gieyana said...

Padle

hahaha..lawaklah kamu nie dik. nureen mn comel..super impose jer nie..ok akak doakan kamu dpt anak comel k..:D

salam ramadhan yag dr Kak G sekeluarga..

Gieyana said...

NM02

ok insyaallah Yang..:D

Gieyana said...

Siti Hajar

tue la kan..dpt agak n imagine camna keadaan jo handle..huhuhu..nasib baik Nureen cuma nk cuci mata kt tpt menan tue jer..kalau idak mak fengsan! Uitss..mau bgtau hb kamu!hahaha..

Betui2..anak2 mmg hepi tmbah lak dpt bj baru kan..

::NureeN:: said...

biasa la bdk2 nk membesar.. x terkejor kita yg posa ni.. klau bab shopping2 ni nureen x leh wat kpala sndri nanti x pasal2 kena marah ngan asben

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tol tu gie, kita kalo pi berdua dengan balqis banyak sgt dugaan, kalo ada hubby senang sikit kita leh soping dia jaga balqis, ni kalo berdua kita soping si anak dara ni pun dok sibuk nak soping gak