"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, August 22, 2011

Salam Aildilfitri : Wah wah..awalnya Saya buat ucapan...

Assalamualaikum...

Salam sejahtera buat kawan2 semua yer.. Mak mood teruja x der gara2 baju raya saya x siap2 lagi padahal Si Suami dan Nureen dh berkali2 try,cuba, test dan bikin mak kasi sakit hati nok!

 So oleh kerana saya sakit hati..so saya godek2 benda alah yg boleh potong & tampal mengikut kreativiti saya utk buat header raya. Kah3..Orang sibuk buat E-card g, saya gigih buat header raya! Ada ku kisah??kekeke

So saya nk tempek benda alah nie sampai mood raya abis. Kalau tempek siap2 smpai next year aci x?kekekeke..Puas saya cari gambar pelita yg saya snap last year x jumpa nok! Opss dh jumpa nok!

So, di kesempatan nie..buat semua Gieyana's reader..kengkawan yg mengenali diri dan yg tersayang..saya dan keluarga nak ucapkan:-



Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin..andakata andaikata selama berblogging nie ada tutur kata menyentuh hati dan perasaan kengkwn semua yer..:)

^_^ Mau p gegar umah my sis nie suh dier cepat siapkan baju saya..saya x sabar nk cuba, try, test nie..:P

19 comments:

alyyani said...

ala beb kakak sendiri, tak pe la siap lmbt :p dulu mak aku jahit baju sendiri, malam raya dok sembat lg. hahaha.. anyway, sgt ceria theme korg. selamat hari raya utk korang sekeluarga :D

Naimah SiDiK said...

cantik2 header.. byw Selamat Hari Raya jua buat hang n fmly terchenta!!..

Salam maaf dari kami sekeluarga andai ada salah n silap.

-XOXO-

CIK JATT said...

wahh.. siap ada header raya lagi. semangat betul kak gieyana:)
selamat hari raya to u too. maaf zahir batin

InaAchik said...

cantik!
pas tgk neena nyer blog...
skrg ko plak... mak x menahan beb... mak nak jugak! sekejap lg siap mak nyer header raya...

Gieyana said...

Alyyani

haha..tue la psl beb..tp mslhnya akak aku dok Jitra n dia raya sana dulu. So nmpak gayanya mmg kena g gegar umah dia utk amik bj raya aku..kekeke..
Tue la kan..kalau kena buat bj raya lg sure x sempat..Thks ya..Selamat Hari Raya utk ko sekeluarga gak..:D

Gieyana said...

Naimah Sidik

Makasih beb..ala biasa2 jer nie..Selamat Hari Raya utk kalian sekeluarga gak yer..Maaf Zahir dan Batin..:D

Gieyana said...

Cik Jatt

hahaha..Kak G buang tebiat..tetiba rajin nok!hahaha..
selamat hari raya gak utk cik Jatt sekeluarga..:D

PinKy MoMMa said...

hukhukhuk korang smua pandai buat sndiri..ai tak kreatip..redho je la ngan header yang ada ;p

selamat ari raya yang!
ku pun mohon maaf di atas ketergurisan slama berkata kata di alam maya :)

psssssttt..baju raya ai pun tak siap lagi ni..hukhukhuk..nangis!

Gieyana said...

InaAchik

owhh ya ka? Aku igt aku sensorg jer yg mereng buat header raya..nk buat flash player mak x terror lg..Nnt aku tgk blog Neena..:D

ok nok..godek2 tau..kira meriahkan blog kita dgn header raya..mak sukaa!

el said...

cun seh header raya hang tu
buat kat aku bleh...bleh laaa

semgt giler nak raya...
selamat hari raya
maaf zahir batin
ni pose tggl bape ari?kahkahkahhh

Gieyana said...

Pinky Momma

x per..nie mood buang tebiat nie..tu yg rajin menggodek..header uols pon cantik tue..:D

sama lah kita..selamat hari raya maaf zahir dan batin..hati2 djalan raya k..:D

Gieyana said...

El

Macih2..hahaha..x der ms nie beb psl gigih nk siapkan project kuih raya aku nie..:)

Selamat Hari Raya kembali..
aku lak x brp sgt semangat nk raya nie..x tau knp..:)
5 hr jer beb..kah kah..:P

Zue AnnaLeeya said...

wahhh... awal tuh bg ucapan rayer...
semngat gitu kan????
hehehe...
btw, mmg cantik header rayer tuh...

ak yuyunz said...

happy eid gie!

fazilzura said...

Salam lebaran jgk tuk uols sefamily ..

wahhh lawo nye header mu ...meriah cm dh raya

mama tisya said...

salam aidilfitri utk gie sefamily

Edy Zaidi said...

selamat hari raya juga..:)

ALoNa CintamaniszLite said...

Cari baju melayu somi akak utk raya hari tu...kaler baju hubby Gie mcm dlm gambar ni ler...aduhaii..susah bebeno. Ingatkan beli baju melayu lelaki readymade ni senang wlpn awal bulan ramadhan..tp susah rupa2nya, huhu. Thn2 sebelum ni beli kain dan hantar gi tempah. Konon tahun ni nk beli readymade aje ler terus...tgk ler apa jadi..dh lain tone, hahahaha..

Gieyana said...

Kak Lona

Nie hb tempah nie..usia bj nie seusia dgn perkahwinan we all..mmg susah nk cr bj ready made kaler nie rsnya..huhu