"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, September 27, 2011

Blogwalking..Concern, Caring.....

Assalamualaikum...

Lama sungguh saya x blogwalking..Kalau ada pon boleh dikira sangat2...masa yg terhad dan kesibukan dgn kerja dan tugasan harian..Biasalah kan..itulah kehidupan..

Me MC yesterday..suddenly sakit tekak yg teruk, tiada suara dan demam setelah balik dr hantar hubby kt Airport Ahad tue..so berselimut tebal lah!...:P Now rasa better sket!

Berbalik pd tajuk, korang suka blogwalking tak? Dari pemerhatian saya, kalau nk increase traffic...haruslah rajin2 blogwalking. Bagi saya, terpulanglah traffic tue increase or drop. Berblog sekadar mengisi hobi dan masa lapang..Tapi kdg2 jd addicted juga psl suka menulis...Harap2 hobi nie x berkubur lah!..:P

Saya rindu dengan kengkawan2 yg rapat dalam alam maya nie masa mula2 berblog dulu...time tue free & minat yg membuak2 utk merayau ke blog kengkwn..So jd close & now..masa yg sgt2 limited utk kita btanya khabar kan! sorry for those yg me x terjah..:)

 Blog walking bersama Nureen yg berusia 1 thn +...best detik nie...

^_^ Blogwalking mlm nie betul2 menyentuh hati dan perasaan saya. Air mata berlinangan..Moga adik Syakiela tabah menghadapi dugaan Allah.. Hati saya terdetik utk lepak2 kt blog dier semalam...AlFatihah utk  suami Kiela.. Salam Takziah..

"Jadikanlah segala ujian-Mu sebagai penguat iman kami...Tempatkanlah arwah di kalangan orang yang beriman...Ampunilah dosa-dosanya, jauhilah dia akan siksa kuburMu, terangilah kuburnya dengan cahayaMu, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah ilmunya, dan sedekah jariahnya sebagai bekalannya...Dan jadikanlah kami, sebagai mukmin & mukminah yang soleh dan solehah sebagai pelaburan akhiratnya yang amat berharga...Amin...[petikan dr blog Kiela]

10 comments:

mamalieyna said...

Salam Takziah buatnya...sedihnya..

*betulla rindu saat mula2 berblog dl, sgt rajin berBW..skrg, masa makin mencumburui..huu~ today MC jugak..sakit tekak n selesema, so awal2 dh bleh berBW..he~

mama tisya said...

lain muka nureen time 1thn++..aku pn rindu time dlu2 ngan geng blog..tp skarang dh rmi kwn br..kdg2 tk sempat nk terjah smua..mn yg sempat je la

Edy Zaidi said...

malas sebenarnya nak BW...pergi blog2 wajib je termasuk blog ni..hehe

Sidratul Muntaha said...

bila kita sakitkan kak,itulah penghapus dosa - dosa kita..
mcm akak,lately kan akak selalu sakit.
sama - sama muhasabah diri kita juga.
same to ayu,sakit lama tak sudah - sudah datang..

speaking of bw and blogger fren...
mmg la rindu gila dengan kawan - kawan yang sama - sama saing blogging dulu..

kengkangan masa,kengkangan kerja dan kengkangan tanggungjawab...

apepun,moga2 setiap hubungan bermula dengan baik selamanya berkekalan walaupun masing - masing jauh dimata,namun insyaa Allah dalam doa dan dalam hati masing2 selalu ada..

::NureeN:: said...

Al-Fatihah buat arwah..

*sama la kita nureen pon terhad masa nk bw.. slalu curik2 ja pastu mula la kelam kabut siapkan keja huhuu

mummy_ayu said...

ayu pun..kadang2 tak sempat gak ber BW...curi2 la..terjah yg mana sempat...ye la..blog nie sambil2 jer...

fiza said...

Dulu slalu gak blogwalking, lately nih agak kurang sket. BW mana yg sempat jer ☺☺☺

Al-Fatihah utk husband syakiela.

MrS. F!zA said...

tomeinya nureen..yelah dlu tkkenal lg..ni bru lah tgk gmbr kecik2..kita pon tk smpt nk terjah..tpksa khatam keesokkan harinya..hihi

Myra Jay said...

sALAM TAKZIAH JUGAK..

BW memang akan menambahkan trafik tetapi kekadang kesuntukan masa jugak kan ;)

@}--niEra-- said...

sy slalu BW kat cini..tp kan..mlsnya nk tinggalkan jejak =)..
tembam gak nureen masa umo 1 thn ++ tu yer