"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, September 7, 2011

Saya Rindukan R.a.m.a.d.h.a.n.....

Abg...G rindukan Ramadhan....

Kenapa?

Ramadhan sgt2 indah..Psl G suka masak!

Uits..kesitu plak!

Betullah...G suka detik G terkejar2 balik dr opis utk masak, pastu abg terkejar2 masak masa sahur..best kan! Pastu, G suka psl Semua Owg berlumba2 utk mengumpul ganjarannya..Bestnyer .....

Sure time nie masing2 x abis lagi beraya kan..pastu weekend nie sure byk sgt open house. Me x buat this year psl penat  kt Teratak 51 kt kg ritu ..So weekend nk mengemas or plan balik ke Teratak 51 lagi. [edisi memujuk rayu hubby nieyh psl ada kenduri kt kg] hax3..

[...Uols rindukan Ramadhan tak?, me teringin sgt nk pegi Sembahyang Terawih kat Masjid tp hajat x kesampaian psl x nak Nureen buat bising & mengganggu jemaah lain..:( ]

Moga Allah Taala panjangkan usia utk ketemu lagi dengan Ramadhan di tahun Depan...Ameen...

AidilAdha 2009..

11 comments:

::NureeN:: said...

patut nmpk nureen lain, ropanya gambo 2009.. ;p

kita sama bln posa terkejor2 blk nk msk. ;)

mamalieyna said...

Insyaallah bertemu lg kita Ramadhan tahun depan..^_^

Ummi Eisya&Amani said...

haah..daku pun sama gak..seronok rasa,blk terkejar2 then prepare utk buka..tgk suami mkn sunguh2 lagi rasa seronok..berbaloi penat tu..pastu rasa tenang je hati..moga kita semua masih lagi diberi kenikmatan ramadhan tu..amin

InaAchik said...

Rmadhan bulan terhebat!
semoga dipanjangkan umur utk bertemu Ramadhan akan datang...

MrS. F!zA said...

sy pon suka ramadhan..byk pahala berganda..selain yg puasa yg dituntut, bangun awal pg sediakan sahur utk suami pon besar ganjarannya..

fazilzura said...

mmg besh kan ramadhan ... tp pasan dak ramadhan 2011 ni sgt2 cepat berlalu

Masni Syafie said...

ramadhan kali nie, terasa cepat sgt masa berlalu
harap2 dpt menemui ramadhan tahun depan...hehe..dgn lebih byk ibadah kepad-NYA

atty's said...

semoga kita dpt menyambut ramadhan tahun depan.insyallah

selamat hari raya gie

CT said...

Ooo..gambar dolu2 la ni...hi3

mama rifQy said...

kite pon suke ramadhan jugak!!!! wajib akan memasak jugak..disamping pahala banyak tauu..n yg ptg,,syaitan diikat!!

bspotgurl said...

SELAMAT HARI RAYA :)