"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, September 19, 2011

Us..Picture suka suki...Syukur diberikan Kebahagian ini..

Sangat malas lately nak mengupdate..Blogwalking apatah lagi..Mood ala2 menyeberangi laut China Selatan..nasib baik x pergi lagi jauh...Kefenatan lately psl every week is aktiviti balik kampung!

After raya, godek2 balik baju kenangan masa diijabkabul 6 tahun yg lalu..Still boleh pakai rupanya but sngt2 ketat. So, me alter balik..so insyallah leh pakai time Aidiladha..kakaka..

 Nanti leh carikan bj kurung for Nureen yg kaler sedondon lak! Layan jer lah kan kegigaman sang isteri yg crazy bergambar..lalalalala:P

17 comments:

PinKy MoMMa said...

a'ah bila nureen pun sedondon lagi sweet :)

cepat cari kain utk nureen pulak yang hehe..

Norsyakiela said...

nice...

InaAchik said...

macam baru nikah u... :p

mamalieyna said...

masih cun..sesuai wat baju raya tu..^_^

eina..hee~ mmg tak dapek la nk melaram raya haji nnti, makin membuyung..hee~

Kyra said...

hai dear nak tanya..u punyer hubby orang mna ek??
kedah ker??
sbb muka hubby u macam pernah tgk..

Gieyana said...

Pinky Momma

hahaha.nie verangan jer Yang..tp apa salahnya kan..
Nnt ai carikan utk Nureen..:D

Gieyana said...

Norsyakiela

:D

Gieyana said...

InaAchik

Mood buang tebiat nieyh..:P

Gieyana said...

Mamalieyna

hehe..nie sj cuba try test ni..leh consider gk kan..:D

x pa2..next year leh melaram...D

Gieyana said...

Kyra

Hai..A'aa..owg Kedah kt Sik..owhh ya ka? Myb pernah jmpa kot psl keja kt Penang..:D

Kyra said...

ha betol la..rumah depan sekolah menengah gulau kan...betol tak kalu tak silap....

Gieyana said...

Kyra

A'aa..tpt sekali..sm sekolah ka?..:D

~Siti Hajar~ said...

Bdn maintain je Gie ni, tgk! bj 6 years back blh pakai lg, klu sy dah mcm sarung nangka...hakhakhak

Btl2 cari bj kurung sedondon utk nureen plk, pastu trs PS sampai lebam..haha

Kyra said...

dulu sya ex sek tu..tme sek dulu la..dia punya parents ada jual nasi lemak kat depan rumah..kami ni regular cust parents dia..hahahahha...

el said...

wahhhh syawal lum abis dah nk raya aji plak eh..best2..sure baju nureen comellll..nnice pic lah aii likeee

Nana said...

rugi aku xwat baju nikah dulu simple je
bole la pkai pas2 tu kan
ni bj nikah mcm over klw nk bawa g beraya hehe

alyyani said...

sorry gie, baru tgk entry ni. baju nikah rupanya.. :)