"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, October 5, 2011

Baby : Muhammad Aryan yg Comel! Seperti mau digeget2 jer!

Comel kan Saya??

 Bukan saya la...Tapi Baby Aryan tue yg comel! hak hak...
 See..mata dier mmg memukau KALBU..Grey kaler!
 Chubby kan! Time we all tgk nie baru 33hr kot kalau x salah..
Ada gaya nk ada bb nieyh...tp jgn tnya bila nk 'buat' yer! ekekeke..:P...insyaallah next year ka leh bkerja keras! kah...kah...:p

^_^ Seronok tgk baby kan..Cute jer..Baby nie anak our friend...YatiLee..
^_^ X sabar nk tgk baby Zura&Iwan gak..:)

12 comments:

MrS. F!zA said...

ok jom kita kerja keras utk baby 2012..huhuhu

Nad @ MamaZakwan said...

lebatnye rambut die..!!geram!

@}--niEra-- said...

temeinya...tumpang geget gak la

Zie Fauzi said...

tgh kerja keras jgk ni. hehehe..
comel baby tu..montel je pipi dia..

p/s: tak sabar jgk tunggu ZuraIwan junior..

Jom singgah blog baru zie --->ziefauzi.com

wantie said...

hahaha... hang dikelilingi leh ibi ibu yang ada new born baby. so, kami bagi semua aura kat hang. NEXT YEAR PULUN K.

alyyani said...

yg pegang baby tu pun comel gak! :D aku pun tak saba nak tgk baby zura :D

PinKy MoMMa said...

gerammmmmmnyer..teringin juga nak ada baby balik wahahaha statement tak menahan..

eh igtkan baby zura tak de hehe..

e.l.i.z.@ said...

haah la mata dia greyyyyy...mtk2 la kekal sampai dh besar..kompom hensem!

eli kerja keras 2013 :P

mamalieyna said...

terserlah keenceman dak Aryan ni..hee~ comeeii.. ^_^

Gieyana said...

Mrs Fiza

jom..jom..bb tahun Naga..ekekeke

Cik Wanie Ghani said...

alolololo,
comeynya kak,
geram lah pulok:)

mama tisya said...

best kn riba bb..oh rindu saat itu