"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, October 18, 2011

Bubur Gandum+ Air Soya= Bersaksikan panorama Komtar!

Syukur Alhamdulillah..di kelilingi oleh insan2 yg menyayangi diri ini...dan di cuddle dgn penuh ketulusan hati oleh en suami terCINTA! Eh eh eh...entry ala2 jiwang jer Ummie nie!

Edisi jalan2,,cari gift utk baby my friend [arghhhkerisauan-aku-seriusly]..dan makan2..macam2 ada..suka2 smbil clap2x gitewww!

So meh cuci mata dgn aksi selamba rock family kecik Gieyana..:P

 As usual, I PROUD to be Malaysian!
 She is my CHENTA HATI!!
 Berposing depan opis En Suami before heading g shopping2 utk newborn baby...
 HSBC Downing Street....The World's Local Bank!!
 Peace no WAR! Fenatt after shopping2 n kasi Nureen cuci mata dgn menan!
 Owhh...paparazzi men'snapkan picture aku tanpa segan silu..byknya brg daku sopping! Opss for baby lah!..:P
 Both.. CHENTA HATI Saya!
 Bubur gandum with sedikit pulut..RM1.20 makan kt sini...so pak cik tue akan tnya nk pulut ker idak! perghh mmg sedap woo!

 Opssss! Aksi tidak bagus dari Nureen! Sila jgn contohi! Menunjuk gadget baru smbil Mengorek lombong! Kanak2 kalau mengorek tetap comel kan!..Kalau org tua buat camni! perghhh..rosak..rosak!!..:P
 We all berlatarbelakangkan KOMTAR yg tersergam indah!
 Serta bersaksikan Hotel Grand Continental..
Dan ni ler stall pakcik tue..next to Chinese's Hawker..see my earlier pics yg ada byk amoi2 cantik kt blkg tue..Lokasi sebelah GAMA Shopping Complex kt area Prangin Mall, Penang nie..Seyess the best 'Bubur' in town!

9 comments:

~Siti Hajar~ said...

Wah! bangunan pencakar langit sdg memerhati family Gieyana makan bubur di warung itu...kelas ko makkk..

Pnh mkn di lrg2 begitu, tp mkn ns kandar lah, xingat ns kndar apa, my hubby yg bwk ke ctu dl..

PinKy MoMMa said...

yang sedapnyer bubur...dah lama tak makan bubur tu ;p

nureennnn kamu comel lar hahaha..aunty suka gbr melombong!
gambar yg boleh dikenang bila dia dah besar nanti huhu..serius likeee!

Gieyana said...

Siti Hajar

Hahaha..mak suka taw! Ekekeke..

Tue ar..best kan skali skala lepak mkn mcm nie instead of p tpt2 mkn yg ber'aircond..:D

NM02 said...

adoi

bila nak sampai penang ni

teringin betul la

hakak CNN said...

cantek gambar kau berkerut dahi tuhh..hihihi...

macam best lak bubur tuh letak pulut..haku tak pernah makan mcm tuh ponn..

MyKhalish said...

very niceeeeeeeeeee piccccccc..... jeles ok... kitorg skrg da kureng pic sbb duk tergapai anak kiri kanan. huwaaa.... erkkk nureen...xjd nak msk minang. ekekekek....

wahida said...

nak bubur gandum jugak!!

el said...

ni tempat febret kami jugak..lama x kemari..en. somi suka mnm air asam boi kt situ...aku lak suka mkn laksa dia

wan nurul hezrina said...

nak cket bubur tuh=)btw chantekknya gambar..