"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, October 2, 2011

Free WIFI!

Kusyuk anak dara saya melayan! Mcm2 dia expored! Senang kan tecnology skrg!


Kat Kedai Char Kuew Teow jer! Perghh lama x makan woo! tp yg nie kureng sket! Suka kt Sungai Dua, Seberang Perai sinun..:) Yg nie kt Bayan Baru jer!

^_^ Ada free Wifi kt umah..tp yg nie kena password! Mcm mn erk? ekekeke

10 comments:

Ummi Eisya&Amani said...

budak skrg ni g moden tul kan..lapar lak tetiba tgk makanan tu..

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

khusuk dia....
Comel. Dak dak dh pandai xplore lar nih

mamalieyna said...

budak skrg mmg untung~ cepat blajar..

tula area umah eina pun ada wifi, tp semua berpassword..hu~

mama tisya said...

sedapnye..wei nanti kalo aku jd p penang,bw aku mkn tmpt best tau..hehehe

[-suziey-] said...

budak skang ni lagi canggih dr kita dulu..sometimes kita pn xtau camne nk main certain2 game tp depa tau..haih..budak zmn IT:p

Edy Zaidi said...

tibe2 rasa nak makan char kuew teow...hehe

Gieyana said...

Ummie Eisya

betui2 kan..mcm2 n pdai explore lak tue..:D

Gieyana said...

Dila

tue ar..ksyuk sgt..

Gieyana said...

Mamalieyna

betui2 kan..cepat sgt blajar..:D

tue ar..sm mcm tpt me..da password..tp skrg da owg jual alat utk hack wifi org..ku x mo la psl x jujur mcm tue..:D

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah sedap nya char kuew teaw tu....tak tahan tngok